Hava Filtresi ile ilgili Sorun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm bildiginiz qibi geri zekalı honda cbr 125r var bende ve hala kullanıyorum :mrgreen: motorun HAVA FİLTRESİNİ söktüm Motora vereceqı bı zarar varmı veya yakıtta deqısıklık suraatta deqısıklık olrmu Cvp Larınızı beklıyorm Şimdiden Thanxs:cat:

Ve Filtreyi Cıkarınca Motorda bı Ses cıktı qorenler 600 lükmu dıyor sesde cok quzel deqısım var :queen: bayıldım Resmen :queen:

Takayımmı Takmayayımmııı:rendeer: Haydı ellerı gorelım :queen:

herşeyi boşver de eğer motoru korumayan bir parça olsa adamlar neden taksın onu?

bravoo tebrikler :mrgreen: zaten kdmn mühendisleri yanlışlıkla koymuşya
sen fazla bulduklarını çıkartırsın artık :mrgreen: :mrgreen:

Bence başınıza gelecek olan Olası olaylar şöyle olacak

1- Motorunuz çekişten düşecek

2- bir depo benzinle, eskisine nazaran daha km gideceksiniz.

3- Belli bir süre sonra kabrüratörünüz iyice kir ve toz ile kaplanacak , motorunuzun içinde çamur kalıbı gibi bir kir birikecek. takii yatak sarana kadar

4-Ani hızlanmanız gerektiğinde , karbüratör hava yakıt karışımını ideal ölçüde ayarlayamayacağı için ,gazı açtığınızda motor anında tepki vermeyecek önce tekler gibi olacak , sonra birden gaz alıp fırlayıp gidecek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence başınıza gelecek olan Olası olaylar şöyle olacak

1- Motorunuz çekişten düşecek

2- bir depo benzinle, eskisine nazaran daha km gideceksiniz.

3- Belli bir süre sonra kabrüratörünüz iyice kir ve toz ile kaplanacak , motorunuzun içinde çamur kalıbı gibi bir kir birikecek. takii yatak sarana kadar

4-Ani hızlanmanız gerektiğinde , karbüratör hava yakıt karışımını ideal ölçüde ayarlayamayacağı için ,gazı açtığınızda motor anında tepki vermeyecek önce tekler gibi olacak , sonra birden gaz alıp fırlayıp gidecek.

cok yardımcı oldn :) yarın takıcam saolassn

hiç olmassa performans dediklerinden tak.sesi yine farkeder.ama filitresiz gezme.zaten açıklamışlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
cıkartırım canım nasıl isterse öyle yaparm

cıkartırım canım nasıl isterse öyle yaparm

tabii ki arkadaşım biz öylesine sohbet ediyoruz sadece moto senin motorun. ama en azından bir açık hava filtresi taksan iyi olur yoksa küçük bir taş girer emme manifolduna ondan sonra subap piston ne varsa eline alırsın ve de 1000 liraya yaptıramazsın o motoru aklında olsun:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabii ki arkadaşım biz öylesine sohbet ediyoruz sadece moto senin motorun. ama en azından bir açık hava filtresi taksan iyi olur yoksa küçük bir taş girer emme manifolduna ondan sonra subap piston ne varsa eline alırsın ve de 1000 liraya yaptıramazsın o motoru aklında olsun:cat:

yok yarın takcam kımsede ustune alınmasın ben bıraz sınırlıyım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:22 AM ----------

nese ben uyuyorm sımdı ne yazarsanız yazın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar