Hattuşa-Alacahöyük-Yazılıkaya (Bir Tarih Gezisi)

Ben Çorumluyum, henüz gitme fırsatım olmadı oralara :) sayenizde biz de gidip görmüş olduk, tekerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler

Eyvallah dostum. Benim de anne tarafından Çorumluluk var. Bende bugüne kadar gitmediğim için hayıflanıyordum. Üstelik Ankara da yaşarken. Dostum bir fırsatını bulursanız muhakkak görmenizi tavsiye ederim :thumleft:

Eyvallah dostum. Benim de anne tarafından Çorumluluk var. Bende bugüne kadar gitmediğim için hayıflanıyordum. Üstelik Ankara da yaşarken. Dostum bir fırsatını bulursanız muhakkak görmenizi tavsiye ederim :thumleft:

Bu yaz gitmeyi düşünüyoruz eşimle, ama arabayla, teşekkürler hemşerim

çorumlu olarak gurur duydum :)) yolları çok güzeldir manzaralı eğlenceli olmuşa benziyor herkese tavsiye ederim, ayağına sağlık fusuy364 kardeşim.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Nekadar güzel tarihi zenginliğimiz var.. Emeğine tekerine sağlık..

SERCAN BEY mükemmel bir gezi olmuş. şunu sormak istiyorum ankara sungurlu arasını kaç saatte aldınız. mayıs ayı başlarında o tarafa doğru bi yolculuğum söz konusu bilgi sahibi olmak adına soruyorum. teşekkürler

keşke bir de sahip çıkabilsek. resmilerde boş görünce kendimden utandım resmen

güzel gezi olmuş ayağınıza sağlık :)

Eyvallah dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

bi karışıklık oldu sanırım, geziyi yapan ben değilim, yapacak olan benim :mrgreen: yine de sağol hemşerim :)

:cherry:evet evet bir karışıklık olmuş:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

SERCAN BEY mükemmel bir gezi olmuş. şunu sormak istiyorum ankara sungurlu arasını kaç saatte aldınız. mayıs ayı başlarında o tarafa doğru bi yolculuğum söz konusu bilgi sahibi olmak adına soruyorum. teşekkürler

Murat Bey. Öncelikle teşekkür ederim. Ankara Sungurlu arası mola vs. yaklaşık 2 saat sürüyor. Bu arada ismim Sinan :mrgreen:

Ölmeden mutlaka görülmesi gereken yerlerden. paylaşım için teşekkürler. :rendeer:

Ölmeden mutlaka görülmesi gereken yerlerden. paylaşım için teşekkürler. :rendeer:

Eyvallah dostum:thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

ooo :mrgreen: angarajda büyük düşünen biri
bizimkiler bi kere gidiyo izmire falan gidiyo ayrı ayrı :p

abi benim motorum olursa ben istiyorum da. bence ayarlanmaması için bi sebep yok

Dostum böyle bir organizasyon olursa ben de tekrar gitmekten mutluluk duyarım:queen::queen:

Merhabalar;
Güzel gezi olmuş tebrik ederim,bende Çorum luyum ve Çorum da kalıyorum haberim olsa bende gelir size eşlik ederdim.Aslında bu tür gezilerde illerin mt grublarına bilgi verilse isteyenler katılabilir.

Merhabalar;
Güzel gezi olmuş tebrik ederim,bende Çorum luyum ve Çorum da kalıyorum haberim olsa bende gelir size eşlik ederdim.Aslında bu tür gezilerde illerin mt grublarına bilgi verilse isteyenler katılabilir.

Eyvallah dostum

Murat Bey. Öncelikle teşekkür ederim. Ankara Sungurlu arası mola vs. yaklaşık 2 saat sürüyor. Bu arada ismim Sinan :mrgreen:[/QUOTE]

cevap için teşekkürler sercan pardon sinan bey :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar