Nefis nefiss, çok güzel... tam katılmak isteyeceğim türden bi gezi olmuş :thumleft:
Daha once adini bile duymamistim, cok harika yerler ve cok begendigimi ifade etmek isterim, bende gezilerimin cogunu tarihi yerler ve doga geziler ile olmustur, begenerek izledim, sayende bizde oralari gezmis olduk tesekkurler arkadasim, saygilar...
Nefis nefiss, çok güzel... tam katılmak isteyeceğim türden bi gezi olmuş :thumleft:
Hangi makine ile çektiniz fotoları
Hic boyle bir yerden haberim bile yoktu. Turkiyede gizlenmis ne guzelikler var. Insallah birgun kismet olurda bizde gideriz. Bizimle paylastigin bu guzelik icinde tesekurler. Kameranin modeli neyse cok guzelde resim cekmisin.
hocam güzel bir gezi olmuş elinize sağlık. şayet ugramadıydasınız konyanın beyşehir ilçesindeki tarihi eflatun pınarını da görmenizi tavsiye ederim.
hocam güzel bir gezi olmuş elinize sağlık. şayet ugramadıydasınız konyanın beyşehir ilçesindeki tarihi eflatun pınarını da görmenizi tavsiye ederim.
Müthiş çok teşekkür ederim.
Sinan Bey sabah kaçta çıktınnız akşam kaçtı döndüğünüzde?
Ne kadar sürdü bu gezi bilgi verebilir misiniz?
güzel bir gezi olmuş türkiyede gitmediğim sayılı yerlerden .
Resimler bir birinden güzeller böyle bir tarihi göstermeniz ve açıklama yapmanız güzel olmuş, Teşekküler. Tekeriniz düz bassın.
Ustam eline ayağına sağlık.gezi süper olmuş fotolara zaten diycek bişey yok :cat: özendim valla ne yalan söyleyimtekerin düz bassın.kazasız belasız inşallah.
Hem öğrendik hem de gördük, artık gitmemiz de gerekli... Teşekkürler...