Hattuşa-Alacahöyük-Yazılıkaya (Bir Tarih Gezisi)

Nefis nefiss, çok güzel... tam katılmak isteyeceğim türden bi gezi olmuş :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
faydali ve keyifli bir gezi olmus paylasim icin thanx

Hic boyle bir yerden haberim bile yoktu. Turkiyede gizlenmis ne guzelikler var. Insallah birgun kismet olurda bizde gideriz. Bizimle paylastigin bu guzelik icinde tesekurler. Kameranin modeli neyse cok guzelde resim cekmisin.

Daha once adini bile duymamistim, cok harika yerler ve cok begendigimi ifade etmek isterim, bende gezilerimin cogunu tarihi yerler ve doga geziler ile olmustur, begenerek izledim, sayende bizde oralari gezmis olduk tesekkurler arkadasim, saygilar...

Beğenmeniz beni mutlu etti. Zaten temelde bu paylaşımların amacı bu sayın hocam. buradaki dostların gezip gördüğü ve bizim bilmediğimiz ya da merak ettiğimiz yerler hakkında bilgi edinmek. saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------

Nefis nefiss, çok güzel... tam katılmak isteyeceğim türden bi gezi olmuş :thumleft:

Eyvallah dostum çok teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------

Hangi makine ile çektiniz fotoları

Nikon D 3200 hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------

Hic boyle bir yerden haberim bile yoktu. Turkiyede gizlenmis ne guzelikler var. Insallah birgun kismet olurda bizde gideriz. Bizimle paylastigin bu guzelik icinde tesekurler. Kameranin modeli neyse cok guzelde resim cekmisin.

Gerçekten bu vatanın her yeri ayrı bir güzel ve her yerinde gizlenmiş nice güzellik var hocam. İmkan oldukça okuyup bilgi edinip gidip görmeye çalışıyorum. Kamera Nikon D 3200 dostum

hocam güzel bir gezi olmuş elinize sağlık. şayet ugramadıydasınız konyanın beyşehir ilçesindeki tarihi eflatun pınarını da görmenizi tavsiye ederim.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
hocam güzel bir gezi olmuş elinize sağlık. şayet ugramadıydasınız konyanın beyşehir ilçesindeki tarihi eflatun pınarını da görmenizi tavsiye ederim.

Bunu ben öğrendiğim iyi oldu ::sm_smile Ağustosun 3. haftası, Seydişehir'e sürücem. Beyşehir de yolumun üzerinde kalıyo. Uğramadan geçmiyim bari.. :cat:

Hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Benimde özellikle görmek istediğim bir yer efletun pınarı.

Müthiş çok teşekkür ederim.
Sinan Bey sabah kaçta çıktınnız akşam kaçtı döndüğünüzde?
Ne kadar sürdü bu gezi bilgi verebilir misiniz?

Müthiş çok teşekkür ederim.
Sinan Bey sabah kaçta çıktınnız akşam kaçtı döndüğünüzde?
Ne kadar sürdü bu gezi bilgi verebilir misiniz?

Dostum sabah 9 gibi çıktım yola dönüşümde akşam 8'i buldu yaklaşık 10-11 saatlik bir yolculuktu

Resimler bir birinden güzeller böyle bir tarihi göstermeniz ve açıklama yapmanız güzel olmuş, Teşekküler. Tekeriniz düz bassın.

kuranda ki hüd hüd kuşunun hititliler olduğunu/olabileceğini söylesem. sfenks fotosuna bakın mısır zamanının aynısı firavun devri yani

Ustam eline ayağına sağlık.gezi süper olmuş fotolara zaten diycek bişey yok :cat: özendim valla ne yalan söyleyim :)tekerin düz bassın.kazasız belasız inşallah.

Hem öğrendik hem de gördük, artık gitmemiz de gerekli... Teşekkürler...

güzel bir gezi olmuş türkiyede gitmediğim sayılı yerlerden .

Yolunuz düşerse vaktiniz olursa muhakkak dünya gözüyle bir görün hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Resimler bir birinden güzeller böyle bir tarihi göstermeniz ve açıklama yapmanız güzel olmuş, Teşekküler. Tekeriniz düz bassın.

Sağolun hocam. Hepimizin tekeri düz bassın:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------

Ustam eline ayağına sağlık.gezi süper olmuş fotolara zaten diycek bişey yok :cat: özendim valla ne yalan söyleyim :)tekerin düz bassın.kazasız belasız inşallah.

Eyvallah dostum sağolasın :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

Hem öğrendik hem de gördük, artık gitmemiz de gerekli... Teşekkürler...

Dostum birde motosikletle gidersen tadına doyum olmaz :cat:

Ben Çorumluyum, henüz gitme fırsatım olmadı oralara :) sayenizde biz de gidip görmüş olduk, tekerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar