Hatırlarmısınız Bir zamanlar "Kuş Gribi" vardı

geçen sene bu zamanlar kuş gribi diye milleti korkuttular şimdi ses ve dahi seda yoktur.
yine birileri toz duman içinden köşeleri mi döndü yoksa. hani herşeyi bilen izini süren medyamız şimdi yurt dışından gelen büyük firmaların zayıflayan küçük firmaları satın almasını kıyılara köşelere küçük puntolar ile yazmakta.
yakın bir zamanda büyük tarım şirketlerinin küçük toprak sahibi vatandaşların bankadan alınan zirai kredileri ödememesinden fırsat bilinerek "profesyonell tarım şirketleri" nin sermayesi olmalarını şatafatlı bir şekilde yazacaklar.
bilmem hangi ülkenin büyük tarımsal şirketlerinden olan bu şirket ülkemizde yatırım yapmaya karar vermiştirrr. duyduk duymadık demeyin. bu haberi duyduğunuzda tarıma dayalı geçim sağlayan insanların elinden işi ve aşı alınmış olacaktır ve 1930 lu yıllardaki amerikan ekonomik buhranında olduğu gibi büyük sorunlar çıkacaktır.
satır aralarına dikkat edelim:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Deli Dana vardı aynı şekilde....Bir ara da şarbon muydu neydi ona takıyolar...

Sanırım gündem değiştirmek için yapıyorlar....Artık inanmıyorum...

Kuşş Gribi mi :queen: Kesin tavukları hemennn :queen::queen::queen::queen:

Bu hafta İngiltere'de kuş gribi çıktı tekrar, yüzbinlerce tavuğu itlaf ettiler. Boşuna komplo teorisi üretmeyin.

kople teorisi üretmiyorum.
geçen haftalarda bir gazetede yabancı kaynaklı bir şirketin türkiyede beyaz et sektörüne girmeyi düşündüğünü yazan haberi okudum. demekki şirketler oldukça zor duruma düştüler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar