Reyhanlı'dan tüm motosikletsever arkadaşlarıma sonsuz selamlarımı sunuyorum.
Aslen Osmaniyeli olmakla birlikte, yaklaşık 14 yıldır Reyhanlı'da yaşıyorum. Köklerim Hatay'a dayanmakta, belki kan çekiyordur

43 yaşımdayım.Bir lisede yabancı dil öğretmeniyim. Zaman zaman kesintiler olsa da uzun yıllardan bu yana motosiklet kullanıyorum. Şu an Yamaha YBR 125 im var. Motosikleti seviyorum. Hiç bir trafik kuralını bilmeden, çevreye saygı duymadan, kendinin ve çevrenin güvenliğini tehlikeye atarak motosiklet kullanan kişileri sevmiyorum. Trafik kurallarına riayet eden, çevreyi rahatsız etmekten kaçınan, güzel yerleri gezip görme isteğini ve heyecanını içinde yaşatan, gezip gördüğü yerlerin güzelliklerini çevresiyle paylaşmak isteyen motosiklet arkadaşları ile tanışıp kaynaşmak, kötü davranış sergileyenleri imrendirerek onları bu şekilde doğru olana yönlendirmek idealindeyim.
Bulunduğum yerde gördüğüm bir çok genç, motosiklet sürmeyi akrobasi yapmaktan ibaret bir alet sanıyor. Olur olmaz yerde, hızla giden bir taşıtın önünde giderken, hiç umulmadık bir anda tek teker yapmaya kalkışıyor. Eksoz susturucusunu çıkartıp gürültüyle çevresindeki karşı cinsin dikkatini çekmeye çalışıyor. Sanki bir müzikmiş gibi algılayıp sürekli kornaya basarak gürültü kirliliğine yol açıyor. Kırmızı ışıkta beklemeyi enayilik sayıp, ışıklar önünde bekleyen 10-15 tane aracı sollayıp ya da çoğunlukla sağından geçip hızla yoluna devam etmeyi yiğitlik biliyor.
Yukarıda anlattığım olumsuzlukların sızısını sizler de içinizde hissediyorsanız lütfen beni de aranıza alır mısınız? Beni de toplantı ve gezilerinize dahil eder misiniz?
Esenlikler dilerim.