[Hatay - MT]

mehmet ali' Alıntı:
selam bende hataylıyım adım mehmet ali yaş 20 abe motorum yook bu iki ay içersinde almayı düşünüyorumozaman sizinle bir turlarız artık :):) batıayazda oturuyorum sağlam bi motor lazım daha karar veremedim sizde yardımcı olursanız 3 000 ytl civarında en mantıklısı hangisi olabilir??hoşçakalın

Vallahi Mondial 150 ZAT al derdim ama geçen ay ki fiyatı 2,900 YTL idi artık 3,770 YTL şansına küs ama 2. el felan bulursun başka motorlara da bak

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

selam millet bende asya 200 cross var .herkese cross öneririm uçmak çok zevkli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

mehmet ali' Alıntı:
selam bende hataylıyım adım mehmet ali yaş 20 abe motorum yook bu iki ay içersinde almayı düşünüyorumozaman sizinle bir turlarız artık :):) batıayazda oturuyorum sağlam bi motor lazım daha karar veremedim sizde yardımcı olursanız 3 000 ytl civarında en mantıklısı hangisi olabilir??hoşçakalın

slm kardeş. evet batıayaz yoluna gerçekten salam bi motor lazım.ne tür düşünüyosun??

antakya atatürk cad.sosyete tandırda sizi 2 cross cu beklemekte!!!!!!!!!!!!!

kardeş dün batıayaz daydım
benimmotorda dayanmadı.başıma ne geldise sizin orda geldi benim lastik patladı arkadasın zincir çıktı gözlük parçalandı.sizin orada bi uğursuzluk varmı

Son düzenleme:
Bütün Hataylı hemşerilerime selamlarımı gönderiyorum;Ben İzmirden Edip yaş 36 motorum Hyosung GT-250 ;memleketimi çok özledim;bari topraklarımla biraz sohpet edeyim dedim;daha çok birleşmenizi ve beraber gezmenizi dilerim;
Sıtkı abime ayrıca selamlarımı gönderiyorum.

sevgili hataylılar sizlerle beraber olmak,ve tanımak gercekten güzel duygu biz hatay croc dernegi üyeleriyiz.ben güneş dersanesinde biyoloji ögretmenigim.yaşım 27 şuan agrı diyadinde kısa dönem olarak askerlik yapıyorum gezileriiz sitede duruyor 9 tane gezi var (ohyeah)veya (merih)yazan kişi olarak gecer.yalnızkovboy doguda geziyor1 ve 2 de motorsuz gezilerimiz var...dernek yerimiz küçükdalyan yolu ceka petrol yanı.50 gün sonra geliyorum yeni geziler ve dostlarla beraber olma dilegi ile...ekrandaki komutanım.ben merih

selam arkadaşlar ben de hatay merkez denim. adım cevdet 19 yaşındayım mondial 100 kh kullanıyorum.

yalnız kovboy' Alıntı:
sevgili hataylılar sizlerle beraber olmak,ve tanımak gercekten güzel duygu biz hatay croc dernegi üyeleriyiz.ben güneş dersanesinde biyoloji ögretmenigim.yaşım 27 şuan agrı diyadinde kısa dönem olarak askerlik yapıyorum gezileriiz sitede duruyor 9 tane gezi var (ohyeah)veya (merih)yazan kişi olarak gecer.yalnızkovboy doguda geziyor1 ve 2 de motorsuz gezilerimiz var...dernek yerimiz küçükdalyan yolu ceka petrol yanı.50 gün sonra geliyorum yeni geziler ve dostlarla beraber olma dilegi ile...ekrandaki komutanım.ben merih
neden sadece cross çular toplanıyo.. biz yokmuyuz yalnız kowboy ... :cherry:

mrb arkadaşım yoksa sizin yeriniz halet abbas civelek işhanındaki motorcu abimiz hakan mesut abinin yerimi?tek teker irfan abi çift teker gökhan abi falan

selam herkese.elbette sadece crosscular toplanmasın diğer motorcu arkadaşlarlada tanışalım .birileri organize etsede görüşebilsek.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iskenderunlu zat 150 kullanıcısı mehmet bilgin sesleniyor: bende burdayım unutmayın beniiii...

1986 doğumluyum..1,78 boy 85 kg.yim :wiinkk:

belen sarımazıda ikamet etmekteyim.. ::alkiis::

:bestmt: tutku yapar...

:bounce: saygılar sunarım mehmet bilgin iskenderun :bounce:

pardon acemiliğime verin kendimi iyice tanıtamadım .antakya merkezde oturuyorum.yaşım 39 sağlık sektöründeyim.
motor almayı düşünüyorum demiştim. p.tesi,salı diyordum dayanamadım bugün
motorumu aldım.zealsun 200 gs-a mehmet ali abinin bana yardımı çok oldu ona da teşekkür ederim.

m.ali çankayadan mı aldın.. allahın kazıkçı adamının teki?? ama iyis satış yapıyor... şaka bir yana iyi adamdır.zealsun almaya onun sayesinde karar verdim ve 6500 km ye geldim en ufak sorun görmedim.bence çin malları arasında en güzel markalardan.
ayrıca toplanma olayına gelince farketmez. yalnız kovboyun derneğindede olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar