[Hatay - MT]

ben burdayımda okul var diye fazla aktif olamıyorum malesef 13.04.2008'de bi arsuz mu yapsak diyorum pek karar veremedim havalar biraz kötü çünkü

emre sen gelirmiydin ya buralara :) ben haftaya yokum gibi ama siz toparlanın derim...
bugün ziyaretime sağolsun djelals(celalettin) abi geldi, ardından güven61(sıtkı) abi ve arkadaşları arsuza gelmişler, epey kalabalık olduk ama benim motor her zamanki gibi tam eğlencelikti :)
fotoları atarım bi ara...

arkadaşlarım,,değerli mt sakinleri,,hataya geliyorum haftaya cumartesi ordaym,,ilk gidiş telaşımı atlattıktan sonra bişeyler yapalım.ustaoğlu arsuz işini 1 hafta ertelesen diyorum da 20 sinde hem havalrda güzl olur yani umarm öyle olur,,

ooo gene bi plan içerisindeis ii bakalım ben şehirden çıkamıorum yaaaaa ehliyet yok :salut:

evet ben geldim hoşgeldim ama malesef sefa gelmedim,çünkü motorum yok:pr: arkadaşlara takıldıuğım için gezi planlarıda yapamıyorum sora mahcup olmamak için..

slm form sakinleri yha benim bi derdim var allah kimseye öle bidert vermesin motorum evde yatıo babam bana elletmio bile 2 hafta oldu motor kullanmıorum deliii oldum yaaaa:salut:

hoşgeldin sertaç,,hatay mt çook durgun buara herkes meşgul sanırsam..ben yarın esk dönüyorum,,saat 3,30 da malesef bu tatilde motosikletsiz olduğum için hiçbi plan yapamadım,,ne diyeyim.yakında alacaz sabretmek lazım

sertaç dedim yaa motorum olmadığı için,plan yapmak istemedim,malesef motorsuz bi tatil geçirdim

slm form sakinleri ya nie biz böle arada bir duralama yaşıoruzz annamıorum sertaç abicim bi el at şu konuya biribirimize hal hatır bile sorsak yeter yaa maksat hatayda mt sever yok demesinler dier gruplar

herşeyi devletten beklememek lazım :) bende bu aralar biraz yoğunum, olmadığım zamanlarda da mevsimin-havanın getirdiği şeylerle uğraşıyorum :p bireysel ve usulüne uygun şekilde insanlara laf -pm veya msn- atarak sağlanır birliktelik, samimiyet.. haksızmıyım?

hatay mt duraklama dönemine geri dönmüş,13 haziranda geliyorum,,ozaman kadar bu durklama sona erer umarım,,,

slm form sakinleri ya nie biz böle arada bir duralama yaşıoruzz annamıorum sertaç abicim bi el at şu konuya biribirimize hal hatır bile sorsak yeter yaa maksat hatayda mt sever yok demesinler dier gruplar
selam arkadaşlar nasılsınız bakem :rendeer: hatayda mt sever varmı yav:queen:
3 haftadır ses soluk yok hatay-mt'den..??

bizden olsa kabulün olurmu komşu :) selam hataya:rendeer:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeyt uyanın bakem :queen: yeter artı uyuyonuz anca seyfiyede çok kızdım bu arada aradı beni gelicem dedi gelmedi :pale: ve arayıp birşeyde sölemedi neyse geçelim seyfiyi :p:p :p ne zaman bi buluşma yapıp turluyoruz dağ bayır hadi bi tarih verin ben her haftasonu motorla dolaşıyorum ama hatay mt nin farkı başka oluyor :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar