Hatay 6. moto-cross Zealsun çetesi

Hatay 7. moto-cross Zealsun GEZİSİ

Arkadaşlar Efe arkadaşımızın askere gitmesi nedeniyle kısa bir ara verdik.Cross hastalığı ne asker dinliyor ne hoca dinliyor.Bilgisayara gezilerimizi Efe olmadan koymamız gerekiyor.İlk olarak,askerden önce çıktığımız fotomuzu koymak istiyorum.Bu gezimiz Amanos 1750 m..ve aynı yere kışın cıkalım dedik tek eksik efe idi

aşagısı günlük güneşlik yukarısı böyle yolar ve sartlar cetin motorlar ve biz zorlanıyoruz

bu bizim m.ali abimiz yaşlı ama bizi zorluyor eski motorcudur

buda hakan abimiz hem rezink hemde croscudur ve yakında hatayda dernek kurucumuz olacak

biz ve motorlar yorulduk yükseklik 900 metre ve bizim cıkış hedefimiz radar yani 1850metre

biraz mola verelim dedik

hakan abi acıkınca açlık zalimdir dedi

biraz kartopu

biraz atış talimi yapalım malumya askeriz yakında
HEDEF HAYVANLAR DEGİL İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALAMAYANLARDIR(ÇEVRE HERSEYDİR)

http://img100.imageshack.us/img100/1464
/dsci00159mw.jpg[/URL

yolun 1200 metresindeyiz motorlrın ve bizim gücümüz tükendi

[URL=http://imageshack.us][/URL

dönüşü hiç düşünmemiştik motorlar kayıyor hertaraf buzlu

[URL=http://imageshack.us]

hakan abi kayarken

azkaldı yeri öpüyordum abi MAKİNA durmuyor

abi bu hareketide burda yaptımya helal olsun bana (tabi biraz pahalıya mal oldu ama)

ve mutlu son sehire vardık sonunda

sevgili ahyaoh sayende gecte olsa siteye foto eklemesini ögrendim yardımlarından dolayı sana teşekür ederim ve cevre illerdeki tüm motor hastası olan dostlarımızı hatayda yapacagımız acılışa ve gezilerimize bekleriz acılış tarihimizilerleyen günlerde sitede verilecektir

Son düzenleme:
Hatay 6. moto-cross Zealsun GEZİSİ

Biraz Geç Oldu Ama Genede Başardim Bu Fotolari Eklemeyi

Harika Mükemmel Süper

Merih öncelikle seni ve diğer çevrendeki arkadaşlarını daha doğrusu zealsun çetesini cesaretinden dolayı tebrik ederim bu karda kışta motorla o dağa çıkmak yürek ister.Gezileriniz çok güzel Hatay'ın beyazla yeşilin bir arada olan bu görüntüsünü motorla gezmek bir başka güzel olsa gerek.Bende kendime bir motor alıp çetenize katılabilirmiyim.:cat: Resimlere baktımda aynı bir macera filmi gibi....:cat: güzel harika mükemmel süper.

arkadaşlar iyi gezi olmuş bende adanadan aladağlara böyle karlı bir gezi düşünüyorum ama benim gideceğim yerin rakımı 2500 metre heralde şuan orda 1 metreye yakın kar vardır karların biraz erimesini bekliycez artık ALLAH yürüyüş takımlarınıza zeval vermesin

ooo Merihcim naber yaw ?
oncelikle çok teşekkur ederim benim önceki fotomu koyarak hatırladığın için. Geziniz mukemmel olmuş en çok istediğim şeylerden biri karda cross yapmaktı artık seneye kaldı size nasip olmuş.

bizlere cesaret veren siz büyklerimize canı gönülden teşekkür ederim toz kalmak için beni bekliyor hepinize selamlar

tesekkürler

ertgen baba aramıza hoşgeldin seref verdin.tabi istedigin zaman gezilere beraber katılalım.:queen: ohyeah sanada hayırlı teskereler diliyorum.diger arkadaşlara teşekkür ederim daha iyi gezilerle aranızda olacagız:queen:

heh heh heh bekle beni Antakya Haziranda oradayım.sevgili çete üyeleri sakın haziranda yan yattı çamura battı işm var nenem hasta deyip kaçmayın.geldiğim zaman tam tekmil hepinizi görmek istiyorum.
selamlar sevgiler.

güzel gezi ellerinize sağlık,karda motor kullanmanın keyfini merak ederim hep adanaya bir kar yağsa gidip cross motor alıcam ama yağmıyor:cat:

güzel resimler arkadaşlar aranızda olmak isterdim bu ana sayfadaki oylama tablosunda kar yağmur çamur demem'i işeretlerken işte bunu kastetmiştim cross nasıl bi hastalık herkez aynı valla yeterki alınacak hava farklı olsun kendinize iyi bakın

TesekkÜrler Arvasi Sulo Motor Hepİnİzİ Antakyaya Beklerİz Tabİkİ Seref Verİrsİnİz.hazİranda Ben Yokum Askerde Olacam Ama Ohyaoh Burada Olacak

antakya'ya her zaman bekleriz. yaz'ı kış'ı yok her zaman her yerde adrenaline varız.

Güzel gezi olmuşşşş hem kar hemde cross lar daha ne istenirki.

evet güzel bir gezi olmuş herşey güzel ama o ?
silah olmamış onun dışında herşey güzel arkadaşlar emeginize saglık
bu arada kar görmiyeli baya uzun olmuştu yanii,,:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar