Hastayım çok hastayım..!

Ameliyata kesinlikle moralsiz girme. Allah şifa versin. Ben ufak bir ameliyata bile girerken narkozdan kalkamamaktan korkmuştum. O yüzden şuan nasıl olduğunu anlayabiliyorum kıyısından, köşesinden. Kesinlikle kafanda ya kalkamassam düşüncesiyle girmeyin.Uyuyup uyanacağınızı düşünün.

Çok geçmiş olsun. Allah'tan geldik, Allah'a döneceğiz. Daha iyi olacaksan eğer inşallah, ameliyat olmaktan korkma.

Çok geçmiş olsun. Aklınıza kötü olasılıkları getirerek moralinizi bozmayın. Tıp çok gelişti. Riskler çok azaldı. Yaşınız daha genç, çabuk toparlarsınız. İnsan vücudu ve beyni muhteşem bir şekilde çalışıyor ve vücudu onarıyor. Önemli olan beyninizin olumlu sinyaller göndermesi.
İyi düşünün iyilik bulun. Pozitif düşüncenin ne kadar önemli olduğuna dair bir çok kitap, yayın, görsel var. Her şeyde bir hayır vardır deyin. Ameliyatınızı olun. İyileşin. Hep beraber daha çok motor süreriz.
Ameliyat ile ilgili olarak gerekebilecek, yardımcı olunabilecek konular var ise, büyük bir camiayız. Mutlaka yardımcı oluruz. Sen güzel canını sıkma.

Allah acil şifalar versin kardeşim tez zamanda yeniden sıhatine kavuşursun inşallah.

Sti

Hastaligin aklina geldiginde ilerde binmek istedigin,sahip olmak istedigin motorlari dusun baskan. Daha ne terler dokup,bogazindan kesip ne emeklerle alacagin motorlari dusun. Sana birsey olmaz,motorcu adama sevdasi yeter. Hastaligini yen ve atinin sirtina tekrardan bin,daha cok yolumuz var baskan.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çok geçmiş olsun dostum.Kanser gibi çaresiz bir hastalık değil.Kaldı ki günümüzde kanseri bile yenip yoluna devam edenler var.Her şeyden önce moralini yüksek tutmak lazım çünkü moralin yüksek olması,o hastalığı yeneceğine inanmak o vücuda daha çok direnç veriyor,hastalıkların daha çabuk atlatılmasına yardımcı oluyor.Bunları moral vermek için söylemiyorum hastalığın hafife alınacak bir hastalık değil ama başta dediğim gibi çaresiz uç nokta ölümcül,çok korkulacak bir hastalık ta değil.Anestezi konusunu da çok kafana takma.Bir kaç arkadaştan dinledim çok yakın bir akrabamın ameliyat sonrası anesteziden çıkıp ayılmasında bizzat yanında bulundum.Anestezi denilen zımbırtı herkesi kötü etkiliyor,sana özel bir şey değil.O yüzden gözünü korkutmasın.Şu anda korku,endişe hissedebilirsin bunlar gayet doğal insan basit bir diş operasyonunda bile bunları hissediyor ama bir kaç ay sonra ameliyat anılarını dalga geçerek arkadaşlarına anlatacaksın,şu anda hissettiklerine,yaşadıklarına gülüp geçeceksin.Tekrardan geçmiş olsun dostum bir an önce iyileş yeni videolarını bekliyoruz.

Acil şifalar, umarım bir an evvel sağlığına kavuşup güzel haberleri bizlere iletirsin

Spontan pnömotoraks sizdeki anladığım kadarıyla. Daha çok ince uzun kişilerde görülür. Sigara içmek risk faktördür. Adı üzerinde ne zaman olacağı belli olmaz, travma ile alakalı olmayan bir şey (spontan). Ac üzerindeki zarda hava baloncuk oluşur. Bundan sonra zamanla o baloncuk patlarsa ac söner. Ciddi bir durumdur. Acildir. Kapalı su altı drenajı denen yöntemle göğüs boşluğundaki hava alınır ve ac açılır.

Ameliyat olma sebebi tekrar olmasını engellemektir. Ac in zarı tabiri caizse yapıştırılır ve bir daha olması imkansız hale gelir. Yani bir nevi koruyucu bir ameliyat. Bu yüzden panik yapacak ve korkacak bir şey yok.

Geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendini bırakma, Allaha ve kendine inancını yitirme.Sürekli iyileştiğin günleri düşün. Dualarımız seninle. Atlatacaksın bak göreceksin.Ben karaciğerimden 1 sene ağır hasta vaziyette hastanede yattım. Doktorlar ve çevremdeki herkes umudu kesmiş,bana çaktırmıyorlardı. Oraladan kalktım,sağlığıma kavuştum.Şimdi başaka bir insanım.Allah kimseye ve de hepimize dert verip derman aratmasın. Bir an önce iyileş.Her zaman buradan bizlerle gelişmeleri paylaşabilirsin.Acil şifalar dilerim.

GEçmiş olsun, moral bozmana gerek yok...hastalığın kötü ama şu an sana çektirdiği acıdan dolayı öyle diyosun. yoksa bir kanser gibi değil.

Bizi de bilgilendirmeye devam et durumunu anını bir blogda paylaşır gibi yazabilirsin.

Merhaba Arkadaşlar ,geçen sene başıma gelen ilk rahatsızlığım pnomotoraks adı verilen akciğer sönmesi yaşamıştım.
hastaneye acil bir şekilde kaldırılarak tedaviye alındım , doktor gözümün içine bakarak ilk teşis sırasında ölme ihtimalin var demişti,
sükürler olsun 1 ay hastanede yattıktan sonra taburcu oldum ve rahatsızlığım giderildi.

Dün 23.02.2016 , motorun üzerindeyken aniden tekrar rahatsızlık belirtileri başladı ve eve geldim yattım, öyle bir acı veriyorki insana Allah kimsenin başına vermesin, şuan'da saat 02.25 ve ağrılar yüzünden uyuyamıyorum ve sizlerle paylaşmak istedim , başka kimse ile ortak yanım yok hepimiz motosiklet hayranıyız.

Beni korkutan şu , sabah 8 de hastaneye gidicem ve büyük ihtimal yatıracaklar beni, geçen sene taburcu olurken doktorun dediği şuydu ( Eğer birdaha tekrarlarsa ameliyat olman gerekecek ) , Ameliyatla kurtulacağımı bilsem hemen olurum ama anestezi beni çok kötü etkiliyor ve kalp hastasıyım , ameliyattan kalkmamaktan korkuyorum , sizden istediğim cesaret verici sözler ve dualarınız,

Allah'a Emanet olun.

dedin ve gittin umarım iyisindir allah şifa versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar