Hastalanıyorum neden?

Arkadaşlar hasta oldum çok fena donuyordum, çok küçük bişey bile yesem hemen kusuyordum, doktora gittim, ilaçları verdi neyse iyi olduk.
Aynı hastalığa gene yakalandık, her tarafım sızlıyor, bacaklarım, belim ağrıdan yerimde duramıyorum, merak ettiğim şey daha önce böyle bi şey başına gelen var mı, hava sıcak full koruma motora biniyorum, altıma bi eşofman giyiyor, üzerine motor pantolunu üzerine bir tşört onun üzerine moto mont, eldiven kask vs, ama biraz fazla gezince iç çamaşırlarımın hepsi terden suyu sıkılacak duruma geliyor ve ve aynen yorgan yatak 1 hafta kendime gelemiyorum..

sevgili urcolak,
Tıbbi bir kimliğim yok ama, dediğin gibi bence sen terleyip üşütüyorsun. Terlememeye çalış. Full koruma gezdiğini yazmışın ancak korumaların yazlık mı ? Onu belirtmemişsin. Hava sirkülasyonu yoksa tabiki işin zor.
Yazlıklarda bir şort bir bot, olur ha belki de gerekir diye yazlık, parmak araları hava geçirgen bir eldiven giyerim. Hiç te hastalandığımı bilmem. Düşme kalkma konusunda ise geliştirdiğim felsefeyi arkadaşlarım bilir. Çok basit
"Düşmeyeceksin :)" Gözünü dört aç, reflekslerin zayıfken binme, kontolsüz hızlara çıkma, altındakinin mevcudiyetinin cıvata, yağ, su, ve havadan oluştuğunu bunların yer değiştirebilir şeyler olduğunu unutma.
Sıhhatli günlere.... ;):rendeer:

sevgili urcolak,
Tıbbi bir kimliğim yok ama, dediğin gibi bence sen terleyip üşütüyorsun. Terlememeye çalış. Full koruma gezdiğini yazmışın ancak korumaların yazlık mı ? Onu belirtmemişsin. Hava sirkülasyonu yoksa tabiki işin zor.
Yazlıklarda bir şort bir bot, olur ha belki de gerekir diye yazlık, parmak araları hava geçirgen bir eldiven giyerim. Hiç te hastalandığımı bilmem. Düşme kalkma konusunda ise geliştirdiğim felsefeyi arkadaşlarım bilir. Çok basit
"Düşmeyeceksin :)" Gözünü dört aç, reflekslerin zayıfken binme, kontolsüz hızlara çıkma, altındakinin mevcudiyetinin cıvata, yağ, su, ve havadan oluştuğunu bunların yer değiştirebilir şeyler olduğunu unutma.
Sıhhatli günlere.... ;):rendeer:

Benim kıyafetler sanırım kışlık, içlerinde yünlü astarlarını çıkardım öyle giyiyorum, ama çok fena terletiyorlar.

Arkadaşlar hasta oldum çok fena donuyordum, çok küçük bişey bile yesem hemen kusuyordum, doktora gittim, ilaçları verdi neyse iyi olduk.
Aynı hastalığa gene yakalandık, her tarafım sızlıyor, bacaklarım, belim ağrıdan yerimde duramıyorum, merak ettiğim şey daha önce böyle bi şey başına gelen var mı, hava sıcak full koruma motora biniyorum, altıma bi eşofman giyiyor, üzerine motor pantolunu üzerine bir tşört onun üzerine moto mont, eldiven kask vs, ama biraz fazla gezince iç çamaşırlarımın hepsi terden suyu sıkılacak duruma geliyor ve ve aynen yorgan yatak 1 hafta kendime gelemiyorum..

Geçmiş olsun dostum. Acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun:rendeer:eek:kram a katılıyorum bende aşırı terleyip üşüyorsundur:cat:

Bencede Üşütüyorsun terleyıp bırden cıkarıyosun montu falan ruzgar esıncede kapıyorsun şifayı

Tekrar doktora gıt bencede

Sen çok giydiğin için hasta oluyosun :) en iisi sadece eldiven mont ve kaskla kullan motorunu :)

Abi bence de rüzgara çarptırıyorsun kendini.İyileşene kadar biraz motosiklete binme bence.Çünkü terleyip rüzgarı yiyorsun.İyileşince de şu terleme işine bir çözüm bulursun inşallah.Geçmiş olsun.Saygılarımla.:bounce:

allah allah?? ilginç.. kan tahlili falan yaptır bence. doktora gorun. oyle sıradan birseye benzemiyor. gecmis olsun.. (tanındık hastalıkların semptomları gibi durmuyor)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun acil şifalar dilerim bence terliyosun be ufak bi rüzgar esintisi senin bünyenin zayıf olmasıyla beraber üşütüyorsun doktora görün bünyen zayıf vitamin filen alman lazım..

kazasız belasız bol km ler dilerim..

bence özele git ve durumu anlat hastane ilgili değil

hemen servise baktır gibi bişey olmuş bu :queen: :queen:

geçmiş olsu urcolak. valla dediklerinde miğde üşütmesi olabilir. kusma'nın nedeni miğdedekisorun olabilir. :) sıcağın altında buz gibi bişey içtiysen kola ya da 1 bardak soğuk su o bile hemen hasta edebilir. :)

bel ağrısı da beline soğuk girmiş olabilir. motora binerken olmuştur büyük ihtimal.

çok büyük geçmiş olsun kardeşim. senin yerinde olsam mecbur değilsem 4-5 gün ya da 1 hafta motora binmezdim. :) zor olcak senin için biliyorum ama sağlığın daha önemli be kardeşim :). rüzgar bitmiyo ya :) hyo'dan ayrı kalmak zor olcak :)

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, yine doktora çıktım, doktarda şaşırdı kan tahlilleri arasındaki farkı o da anlamış değil, hiç bişey yazmadı yarın gene gel gene kan tahlillerine bakacağım dedi.

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, yine doktora çıktım, doktarda şaşırdı kan tahlilleri arasındaki farkı o da anlamış değil, hiç bişey yazmadı yarın gene gel gene kan tahlillerine bakacağım dedi.

Dostum tekrar tekrar geçmiş olsun. Umarım önemli bir hastallık değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar