Hasret bitiyor..

Yeni aldığım ve sadece iki hafta binebildiğim ve hevesimi kursağımda bırakan motoruma ve Istanbuluma bu akşam kavuşuyorum.. Bekle beni Istanbul...

benim motorda servisteydi biraz önce kavuştum iki günlük hasret bitti...

hasret bitiyo diyosunda kar geliyo abi nasıl bineceksin artık? evine çıkartıp birlikte yatarsınız(vardı ya öyle bi resim adam racingle yatıyodu) anca bu saatten sonra :cherry:

gözün aydın, ama meteoroloji hakikaten soğuk hava ve kar uyarısı yaptı! :farao: yinede arada yanına gidip çalıştırmak bile insana mutluluk veriyor :p

Oh oh ne güzel kardeş..

Hadi hayırlısı.. Bizi de hatırla motor üstünde iken .. Kızlara hava atma felan işlerine girme :cherry:

@Jawa Valla dediğin gibi yanına gidip çalıştırak bile güzel
@Kingston MZ değil Kanuni 125T
@Other friends Teşekkür ederim :)

Hasret bitti...

ya jet ne desem Antalyada görüşemedik zaten hadi hayırlısı
havayı kafana takma zincir takar gezersin artık buzda karda

Aydın bunu zaten kenara yazdım.. Karakaplı defterin ilk sayfasındasın.. Kocaman 1 ay kaldım antalyada da bi gelmedin..

evet gozunaydın kavustun ıstanbula ne mutlu sana mademkı dunya bır hıc gecede ıc gunduz de ıc oyle degıl mı :geek:

Serhat canın sıkılıyo galiba :cherry: Konu dışına git forumda orda sana eğlencelik bi kaç subject açtım :farao:

jet aıme sen zaten baslı basına konu dısına cıkmısın soylemıcektım ama zorla soylettın baksana maskede yakısmıs :thumleft:

çok iyi gitmişsiniz ben de sırf bulaşmak olsun diye yazıyorum :computer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar