hasar hakkında bilgi

ilk once bu forumun ADM'den sonra diger arkadaslardan ozur diliyorum..
belki bu konuyu baska bir yerde acmaliydim bu forumda acemi oldugum icin konuyu burada acmayi tercih ettim..

Benim Mondial 150 HS kirmizi bir motosikletim war we bu gun ne yazikki istenmedik bir olay oldu motosikletle kaza gecirdim motosiklette buyuk hasar war birde bir sorun war burada Mondial serwisi yok nede yedek parca alinacak bir yer..
Ben motordaki hasari sizlere yaziyim belki siz bana bir fiyak yazabilirsiniz...

Hasar: motorun on maskesi komple kirildi
farlarda bir sorun war ama ne tam olarak bilemiyorum belki farlarda yanmistir
On camurluk kirildi
direksyounun altinda hani warya bir seyini koyarsin anahtarla acilip kapanir (ona turkce nasil deniliyor bilmiyorum)
bide kontakt anahtarin hani o plastikten yapilmis sey war ya direksiyonu bloke etmek icin hangi yone bloke oldugunu gosterir bide o kirildi

Sizce bu hasarin Euro olarak kac Euro olur bana net bir bildgi werirseniz sewinirim cunku butun bu parcalari Turkiyeden ismarlamak lazim burada yok..

Anlayisiniz icin Tessekur ederim Saygilarimla.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tam fiyatını bilmek mümkün değil.... Servisi görecek fiyat verecek.... Burdan ne söylesek yanlış olur...

Ama sanırım yüzü astarını geçer...

Sanada geçmiş olsun.........

Hocam geçmiş olsun...Kosovaya selamlar...şimdi fiyatları öğrensek bir şekilde sana nasıl yollarız...Mondiyı oralara nasıl götürdün acaba...

kardes once geçmiş olsun ama arkdasın da dedigi gibi kesin bişi soylemek mümkün degil .. çünkü onu servis soyleyebilir sana ne kadar tutacagı..
sigortadan alamadın mı parayı yoksa tek başına mı yaptın kazayı kendin mi sadece yani...

"lloraw",motorunun bikaç fotoğrafını başlık altına atabilirmisin? Net bi hasar tespitini arkadaşlarla birlikte yapalım ve sana yardımcı olmaya çalışalım.

öncelikle sana çok geçmiş olsun. Sağlığın yerinde sanırım. bundan hiç anlatmadığına göre.
benim düşüncem mondial bayilerini internet' den araştırıp kontak kurman derim. mesela : http://www.mondialmotor.com.tr/Fakat sana bu sitede daha yakın bilgi verebilecek varsa tabiiki daha iyi olur.
Nasıl olurda motoru satıyorlar fakat satış sonrası hizmet yok. hayret.
selamlar

alp_tunay arkadasim tsk ederim sagol ins bir daha bu basima gelmez

mete_han sagol hocam burada tuccar inasnlar war hher hafta Tr'ye mal almak icin gidiyorlar. tirlarla mal getiriyorlar. ben onlarla parcalari getirmeyi dusunuyorum..
Mondiyi ben buraya getirmedim burada buyuk bir alis weris merkezi war Mondi'leri o getirdi ben sadece parasini odedim aldim baska bi sey yapmadim :) nitekim bir Distributorluk gibi :) onlara gittim ama onlar bana yardimci olmadi bizde yok dediler :(

alp_tunay arkadasim tsk ederim sagol ins bir daha bu basima gelmez

mete_han sagol hocam burada tuccar inasnlar war hher hafta Tr'ye mal almak icin gidiyorlar. tirlarla mal getiriyorlar. ben onlarla parcalari getirmeyi dusunuyorum..
Mondiyi ben buraya getirmedim burada buyuk bir alis weris merkezi war Mondi'leri o getirdi ben sadece parasini odedim aldim baska bi sey yapmadim :) nitekim bir Distributorluk gibi :) onlara gittim ama onlar bana yardimci olmadi bizde yok dediler :(

konu dağılıyor biraz ama...:)Orada Honda Yamaha Kymco SYM gibi marka distribütörleri varmı...yani servisi olmayan bir motoru hemde alışveriş merkezinden neden aldın...

ayıptır sorması...:p

nasılsın bu arada Kosovada neyon...nerelisin...oranın yerliimisin...

"lloraw" kardeş,üzerime vazife olmamasına rağmen başlığın linkini www.mondialmotor.com.tr 'e yazdım.İncelik gösterirlerse seninle iletişime geçerler.Bide distribütör olmadığına göre, yani münferit olarak Kosova'ya gelmesi aslında mondial'i doğrudan bağlamıyor.Ama bakarsın iyiniyet göstermek amacıyla sana ve diğer mondial kullanıcılarına jest amacıyla baya bir yedek parça gönderebilirler.Sanada geçmiş olsun.

hayir yok :) burada Honda Yamaha Kymco SYM gibi marka distributorleri yok :) cunku cok pahali oluyorgenelikle hepsini yurt disindan getiriyorlar iyi motorlarin cogu ikinci el ornegin bir Yamaha R1'in fiyati 7 bin € ikinci el bide buraya getirdiginde 2-3 bin € wergi filan oduyorsun...sadece bir tane serwis war oda cok pahali istiyor...

ewet motoru alis weris merkezinden aldim cunku baska yerde satilmiyor ki :)
ewet ben Kosovanin Yerlisiyim :) yani Kosovali :p

DARKDIAMOND kardes su an motrun resimleri bende yok yarin resimleri cekip buraya gondericem. burada asaga yukari 100-300 arasi Mondial motosiklet war ama hicbir yerde yedek parca yok :)
yarin Allah kismet etsin motorun resimlerini cekip bu konuya aticam yardimin icin cok tsk ederim

Son düzenleme:
hayir yok :) burada Honda Yamaha Kymco SYM gibi marka distributorleri yok :) cunku cok pahali oluyorgenelikle hepsini yurt disindan getiriyorlar iyi motorlarin cogu ikinci el ornegin bir Yamaha R1'in fiyati 7 bin € ikinci el bide buraya getirdiginde 2-3 bin € wergi filan oduyorsun...sadece bir tane serwis war oda cok pahali istiyor...ewet motoru alis weris merkezinden aldim cunku baska yerde satilmiyor ki :)
ewet ben Kosovanin Yerlisiyim :) yani Kosovali :p

DARKDIAMOND kardes su an motrun resimleri bende yok yarin resimleri cekip buraya gondericem. burada asaga yukari 100-300 arasi Mondial motosiklet war ama hicbir yerde yedek parca yok :)
yarin Allah kismet etsin motorun resimlerini cekip bu konuya aticam yardimin icin cok tsk ederim

vay be...Balkanlar hep bazı konularda geride kaldı...nedenini bende bilmiyorum...Avrupanın göbeğindesiniz ama değilsiniz...:p

siyasi meseleler çözümlensin belkide AB üyeliği alırsınız vs...herşey çok daha güzel olur inşallah...

http://www.tabibito.de/balkan/prizren.shtml

bu fotoda burası küçük bi yer gibi geldi...nüfus ne kadarki...

Mete_han kardes istersen ozelde konusalim, yada MSN'de konu cok dagildi da :$ ADM'ler kizmasin :$ sakin yanlis anlama lutfen...

Geçmiş olsun dostum. Bence Mondial'in sitesine gir, servisin numarasını al ve aynılarını onlara sor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar