Hasan pınar kaza yaptı...:(

Hasan seni burada görmek sevindirici.
motor üzerinde görmek daha da sevindirici olacak.

sağolasın ama bundan sonra motora tövbe mecburuyetten ufağa biniyorum ama ALLAH herkesleri kazaklardan belalardan korusun, yüce mevlama şükürler olsun ki ufak hasarla atlatık gibi ya orda kalıverebilirdik...

Hoşgeldin kardeşim, seni tekrar burada yazarken çok görmek güzel.
Bir kez daha büyük geçmiş olsun ve Allah bir daha kaza bela vermesin İnşallah.

Tekrar büyük geçmiş olsun..

Seni aramızda görmek güzel...

Zamanla herşey düzelecek ve istediğin gibi olacaktır..

Önemli olan bu geçiş dönemini sabır ve sağlıkla atlatmandır..:cat:

benim yaptığım kazalar saymakla bitmez ama ilk kazamda öldüğümü sanmıştım zaten kafamda kask olmasa ölmüştümde virajı alamadım duvara vurdum kol 3 yerinden kırıldı bacak baldır bölmnden bacağıma platin takılmıştı allaha şükür bacağım eskisi gibi kolumdada birşey yok 15 yaşımda yapmıştım bu kazayı bilgisizlik işte ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah kurtarmış diyorum.öncelikle yazacaklarımdan dolayı kimse beni yanlış anlamasın.ben hasan kardeşim seni daha önce başka bir forumda uyarmıştım.ama sen tabii o gençlik ateşi ile dinlemedin kimseyi.sen gt250r al 1 ay kullan sonra 600f 3-4 ay kullanmadan 1000rr gibi bir makinaya geçersen başına böyle birşeyin gelmesi kadar doğal birşey yok..senin face de ki resminde bile tek teker resmin var.şu motoru adam gibi kullanmasını bilmiyoruz..daha içecek suyun varmış.

başlıklara yazarken dikkat ederseniz gecenin bir saatinde yüreğimizi hoplatmazsınız :pr: neredeyse bir sene olacak HORRTTTTTTLAMIŞ :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kusura bakmayın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
allah kurtarmış diyorum.öncelikle yazacaklarımdan dolayı kimse beni yanlış anlamasın.ben hasan kardeşim seni daha önce başka bir forumda uyarmıştım.ama sen tabii o gençlik ateşi ile dinlemedin kimseyi.sen gt250r al 1 ay kullan sonra 600f 3-4 ay kullanmadan 1000rr gibi bir makinaya geçersen başına böyle birşeyin gelmesi kadar doğal birşey yok..senin face de ki resminde bile tek teker resmin var.şu motoru adam gibi kullanmasını bilmiyoruz..daha içecek suyun varmış.

Hortlatacak konu bulamadın mı?..... :silent::silent::silent:
Özelden mesaj atsana kardeşim... :pr::pr::pr::pr::pr:

Korkutmayın adamı... :pr::pr::pr::pr::farao::farao::farao:
Biraz düşünceli olun...

yönetim bence arşivin tozlu raflarına acilen kaldırıversin konuyu...
yoksa bu hortlak konu bu saatte insanların tansiyonunu yükseltecek....

Forumdan Uzaklaştırıldı
dikkatli olamadım..herkes daha dikkat eder belki.konuyu okuyunca anlarsın ne yazıldığını apaçi gibi giderken arkadaşlar düşünüyormu ben burda yazarken düşünecem..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar