Hasan pınar kaza yaptı...:(

dilaver abi bu sevindirici haber için teşekkürler şükürler olsun içimizi rahatlattın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok şükür nihayet atlattın çok sevindik tekrar tekrar geçmişler olsun Allah bir daha yaşatmasın :rendeer:

Motosikleti
Honda sh125
hasanım tosunum hoş geldin tekrardan aramıza bir daha korkutma bizleri sevenlerini üzme en kısa zamanda ayaga kalk ha gayret allah şifa versin

geçmiş olsun hasanım.. geldik göremedik.. ama olsun .. daha sonra geçmiş olsuna geliriz öpüyorum seni..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bu sabah yapılan kontrollerde Hasan arkadaşımızda herhangibir anomali görülmemiş, kontrol için çekilen MR beyinde herhangibir kanama ya da ödemle karşılaşılmamıştır. Bilinci tamamen yerine gelmiş olup normal yaşantısına dönmüştür. Muayene eden hekimler servise bile alınmasına gerek görmeyip evinde istirat etmesini önermişlerdir. Gözünde oluşan kayma için kaza sırasında gözüne almış olabileceği bir darbeden kaynaklanmış olacağı düşünülerek göz doktoruna sevk edilmiştir. Yaklaşık 3-4 saat içerisinde göz doktoruna muayene olduktan sonra bizim hastanede şuan tedavisi bitmiş olacaktır.

Elinde bulunan kırıklar için yaklaşık 15 gün sonra alçı alındıktan sonra bizim hastanede yada ailenin tercih edeceği başka bir yerde tedavisine devam edilecektir.

Tekrar ifade ediyorum. Hastanemizde yapılan tüm tedaviler ve yoğun bakım hizmetleri olası bir Beyin kanaması ya da Beyinde ödem gelişmesi içindi. Dün gece çekilen MR beyinde hiç bir anomali gözükmedi için Tedavi kesilmiş ve Hasan'ın taburcu edilmesine karar verilmiştir.

Yoğun Bakım tedavisi Hasan'ı biraz güçsüz düşürdüğü için 2-3 gün telefon ve ziyaret konusunda hassas davranılmasını ve mümkün olduğunca dinlenmesi sağlığı açısından daha doğru olacaktır.

Hepimize geçmiş olsun.

Teşekkürler Dilaver,
Hasan la ilgilenen diğer arkadaşlara da yürekten teşekkürler.Motorcu dayanışması budur.

Hiç şüphem yoktu iyi olacağından beni yanıltmadığın için teşekkürler canım benim.
Hepimize çok geçmiş olsun

işte bu yaa :)

Hasanım çıtırım benim çookkk sevindiimmm
Allah'a binlerce şükürler olsun tekrar aramızda Hasan..

Dilaver abi ilgin ve verdiğin bilgiler için teşekkürler..

sevindirici gelismenin daha da iyileserek artmasi temennisiyle tekrar gecmis olsun, allah tekrarindan esirgesin.

Az öncehasanla görüştüm.Durumu iyi.Tekrar geçmiş olsun hasanım.:rendeer:

allaha şükür bununla atlatıldı.

haydi geçmiş olsun hasanım:rendeer:

allahım sana şükürler olsun yarabbim....
adaaşım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar