Hasan pınar kaza yaptı...:(

Bak herkes sıkıldı Hasan, kalksana kardeşim artık amma naz ettin ya. Tabi açıyo gözleri bakıyo oh ohh ilgi alaka süper takılıyım azcık diosun dimi. Çakal Karloss =) )) Şaka bi yana işallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşucaksın.

Allah acil şifalar versin

Arkadaşlar Hasan'ın durumu ile ilgili tedavisi devam ediyor. İlaç tedavisi zaman alan bir uygulama olduğu için beklemekten başka yapacağımız bir şey yok. Doktor arkadaşlardan aldığım bilgiye göre korkulacak bir şeyin olmadığı ve tedavisinin iyi bir şekilde devam ettiği söylendi. Bugün yapılan nörolojik muayenesinde beyinle alakalı bir sıkıntıyla karşılasılmadı. Her ihtimale karşı ilaç tedavisi devam edecek ve gözlem altında tutulmaya devam edilecek.

Arkadaşlar Hasan'ın durumu ile ilgili tedavisi devam ediyor. İlaç tedavisi zaman alan bir uygulama olduğu için beklemekten başka yapacağımız bir şey yok. Doktor arkadaşlardan aldığım bilgiye göre korkulacak bir şeyin olmadığı ve tedavisinin iyi bir şekilde devam ettiği söylendi. Bugün yapılan nörolojik muayenesinde beyinle alakalı bir sıkıntıyla karşılasılmadı. Her ihtimale karşı ilaç tedavisi devam edecek ve gözlem altında tutulmaya devam edilecek.

abicim bilgilerin için çok sağol...

mgu

Tekrar Tekrar geçmiş olsun Silivri'de fazla yardımcı olamadık ama bana ihtiyaçta kalmadı galiba .
Neyse acil şifalar

kazayı dün öğrendim , büyük geçmiş olsun , allah beterinden saklamış . Hasan'a büyük geçmiş olsun ...
bugün muhtemelen ziyaretine giderim

Dilosum Allah senden razı olsun.
Herhangi birşeye ihtiyacını olursa her ne olursa olsun arayın beni.

Allah tez zamanda sifa verir insallah.

Geçmiş olsun...

Genç ve güçlü bünyesiyle bu kötü durumlarıda bir an önce atlatır inşallah...

Allah'tan acil şifalar diliyorum.

ziyaret saatleri 14:00 - 15:00 arasıymış :( , hastane içersine giremedim, ailesinden hiçkimseyle görüşemedim, üzüntülerini paylaşamadım :( , gittim kapıdan döndüm

Yoğun bakım bölmüne 1.derecedec ailesi dışında kimsenin girişine izin veriliyor. Ancak servise alındığında ziyaret mümkün olabilir

Forumda yeni üyeyim ancak hepinizin dediği gibi herkes burada abi kardeş olduğundan; abi en kısa zamanda yuvana dön, bekliyoruz seni.. Büyük geçmiş olsun..

Bu arada arkadaş ile hiç tanışıklığım yok, ancak motosiklet kazasına karışan kişileri abim,kardeşim,ablam gibi ailemin bir parçası olarak görüyor ve derinden etkileniyorum, kelimeler insanın boğazında düğümleniyor, Allah acil şifalar versin, bir an önce/tez zamanda ailesinin ve sevenlerinin karşısına dimdik çıkması dileğiyle...

Dilaver Allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlardan.
En doğru bilgileri senden alacağımızı biliyoruz ne olur bizleri habersiz bırakma bilgi karmaşasının senin sayende daha düzene gireceğine inanıyorum.
Dualarım Hasan kardeşime bir an önce sağlığına kavuşması için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar