Hasan pınar kaza yaptı...:(

son durumu hakkında bilgisi olan ?
mutlu haberler bekleyen birçok kişiden biriyim...

Geçmiş olsun..Acil şifalar dilerim.. Mutlu haberlerini bekliyoruz hadi kal bizimle...

Mensubu olduğum başka bir siteden yayınlanan metin şu şekilde :

Arkadaşımız Hasan Pınar dün akşam Silivri tarafına gazlamaya gitmiş ve Honda 1000RR motoru ile kaza geçirmiş, motoru pert olmuş. Kaza; Hasan Pınar Emniyet Şeridinden gazlarken aniden önüne çıkan çin malı bir scooter'a patlaması ile gerçekleşmiş. Hasanın dün akşam Silivri de hastaneye kaldırıldığında sabaha kadar bilinci kapalı olduğu sabah biraz biraz kendine geldiği fakat sorulan sorulara hala net cevaplar veremediği öğrenilmiştir. Kollarında bir kaç kırık olduğu bilgisini tarafımıza aparat ulaştırmıştır. Bilgi aldıkça buradan bilgilendirme yapılacaktır.

Kendisine Büyük Geçmiş olsun diyorum.. Lütfen Çok Dikkatli Olun.. Bu kadar kaza yeter artık..

Hasan kardeşimize Allahtan şifa diliyorum.
Tez zamanda aramızdaki yerini alır inşallah...

emniyet şeridinden gazlarken diye bir durum söz konusu değil...yanlış bilgi vermeyelim. diğer motorun sinyalsiz bir şekilde önüne kırması sonucu kaza yaşandı...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emniyet şeridinden gazlarken diye bir durum söz konusu değil...yanlış bilgi vermeyelim. diğer motorun sinyalsiz bir şekilde önüne kırması sonucu kaza yaşandı...

Sevgili dostum bilgiyi veren ben değilim.
İkimizinde mensubu olduğu bir başka site.

Hasancım tüm dualarımızla seninleyiz allah acil şifa versin çok üzgünüz kardeşim Bi an önce sağlığına kavuşup iğleşip aramıza dönmen dileklerimle.. :cat:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aldığım son bilgilere göre gözünün önüne rakamlar geliyormuş. (sanırım onlar kadrandaki rakamlar) bir aksilik olmazsa hafta içi güngören devlet hastahanesine sevk edilicekmiş.

mCk

gecmiş olsun hasan acaba birde vurdugu motordaki sürücünün durumu ne o konuda bilgisi olan varmı

tanışmak mümkün olmadı ama dikkatimi çeken üyelerden biriydi hep. Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin.

Hasanım adaş çok geçmiş olsun Bizim Cem aparattan bilgi alim dedim ulaşamadım.
Umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun tekrar geçmiş olsun :rendeer:

geçmiş olsun, umarım kazayı yapan arkadaş en kısa sürede iyileşir, bu mesajlar da kazaya sebep olanın da, maruz kalanın da, biz okuyanların da şerit değiştirmeyle ilgili bilinçlenmemize vesile olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar