HARLEY_DAVİTSON sticker'ları

Topikte mt resminde görüpte isteyen arkadaşlar için birkaç örnek seçim sizin buyrun arkadaşlar :cherry::cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en çok cruser cılar sevinecek çinli yada japon motorlarına yapıştırmak için hatta ceketine nakış yaptıran bile çıkar paylaşım için teşekkürler..

ewet mesala ben nerden temin ediyoruz bunları en azından harleyi keser kartalı yapıstırırım hehe yıkanınca cıkmasın sakın :)

bıldığım kadarıyla yapılıyo ama bıraz malıyetlı ve baya kapsamlı bıyer bulman lazım

MUHOZO başlıktaki yazıyı bilerek yaptım arkadaşım ABİDASS hesabı anladın umarım :cherry:bu arada istediğiniz reklamcıda oldukça kısa zamanda ve uygun mahaliyetlere bastırabilirsiniz.
NOT:Diyelim depoya uygulama yapıcaksınız sağ-sol maliyeti 10YTL yi geçmez...:cat:

Son düzenleme:
Bir öneride benden olsun...:)

Reklam işiyle uğraşan kişilere bunları yaptırabilirsiniz..

Dijital baskı şeklinde... Ve bu yaptırdığınız baskının üstünde bulunan sellülozik
boya zamanla (yıkama ve sürtünmelerden dolayı) renk tonunu kaybetmesini önlemek için şeffaf folya (yine reklamcılarda var) ile kaplamak..
Yani dijital baskıyı yaptırın sonrada bunun üstüne şeffaf folyayı yapıştırıp kenarlarını kesin..:mrgreen:
Daha sonrada motosikletin istediğiniz kısmına yapıştırırsanız yıkama ve aşınmalardan oluşacak renk kaybını önlersiniz..:)

Uzun oldu ama anlamışsınızdır ne demek istediğimi..:wiinkk:

Bu stickerler amblem olmak için çoık iddalı ben uzun araştırmalar sonucunda motosikletime uygulanabilecek en mantıklı stickeri seçtim akabinde bir reklamcıya götürdüm ve digital baskı aldık sonrasında deponun 2 yanına ve yan kapak üstlerine olmak üzere 4 adet sticker yapıştırdım ilk başda yapmamdaki amaç yana yatan motordaki çizikleri kapatmaktı ama sonradan anlamayan insanlar aa harleye bak dediklerin de yapıştırmam iyi olmuş diyorum:mrgreen:

üzerini kaplatmadım nedeni ise solan boya ile orantılı olarak stickerde biraz soldu ama bu daha bir ogiginal gösteriyor amblemi :p bana geçen yıl maliyeti ise herşey dahil 15 ytl oldu

not: fikir oluşması açısından yarın amblemin fotosunu çekip sitede yayınlıyacağım tabi unutmazsam :queen:

Verdiğiniz stiker ebatları çok küçük.
Bu ebatlardan düzgün baskı alınabiliyor mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunları ya da herhangi birini nasıl edinebilcem.
gerçi çok saçma durur da bi yere çakarım elbet...

Abi bende depodaki zealsun yazısnı söktüm bunlardan birisini reklamcıda yaptırmayı düşünüyorum güzel olur insallah :=)

Bence özentilikten kaçınalım sonuçta motordan anlayan biri x markanın yazısını söküp harley sticker'larını yapıştırdığımızı anlayacak ve bence hoş olmuycak yani kendimizi kandırmaktan başka bişey değil.Yinede siz bilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar