biz de burada sizin için üzülüyorduk
gözlerınizden bi tas sıcak çorbayla digiturk kumandasının hasreti okunuyordu dağlardaki resminize 
Son düzenleme:
:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry: yok rica ederim, seni çok iyi anlıyorum ama şuna bir bak yaa!!!
http://www.fercomotor.com.tr/web/19-166-1-1/ferco/moto_guzzi/modeller/v7_racer
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
italyan harleyi
Bayideki adam 200 yapıyor diyor sportster 1200 için. 4 silindirden geçiyorum dedimde... Atıyormu acaba?![]()
benim harleyim şu anda 200 yapabiliyor tabi ape hangerlar yerine upside down barlarımı koyarsam.ve evet hafiften sana laf kondurdum çünkü motorun geçmişini bilmediğini anladıgım için.Bu 883 bir trademarktır başlangıç motoru olsun diye yapılmamıştır harley davidson motor company tarafından ilk yapılmış 883 adının bir devamıdır ve hep yaşatılacaktır.Kesinlikle başlangıç motoru olsun diye üretilmedi o burdaki galerilerdeki moronların yada motordan anlamıyanların görüşüdür.Bilmem bilirmisin ama hells angels ın kurucusu 883 sportsterla polisden kaçmıştırçünkü hem hızlıdır hem incedir hemde güçlüdür.Ama motorun m sinden anlamayanlar ufak cc harley hoo gitmez bu der biz buna moron konuştu deriz.
Lafım sana değil sen sadece bilgisizsin direk lafım moron galericilere üstüne alınma yani.