Harley Davidson kan kaybediyor

yorumları okudumğum kadarıyla olumsuz eleştiri yapanların çoğu harley i kullanma fırsatı bulmamış yada yakından incelememiş kişiler.. aslında fiyatı amerikaya göre pahalı değil bizim ülkemizde pahalı geliyo ayrıca harley bir statü sembolü bir idol ve bir akımdır ;) .. bence verilen parayı hak ediyorlar v motor u kolay kolay öldüremezsiniz :) birde rölanti sesi yok mu orda bitiriyor beni :D neyse amerikan ekonomisi düzelirde onlar da bellerini doğrulturlar :bounce:

o kadar çok paraya motor satarlarsa tabi satışlar düşer fiyatı biraz indirsinler bak burda nası kapışılıyo harley ayrıca arkadaşın şöylediklerine sonuna kadar katılıyorum harley ciddi bi imaj ve idoldür param olsa gözümü kırpmam:cat:

Arkadaşım çin malı motorla Harley'in ne alakası var ki :silent: Harley alacak adam ucuz diye mondial mi aldı? :p

Dünya genelinde ekonomik kriz var. Amerika da etkileniyor bundan.

Yok şöyle olacak hocam.Amerika genelinde kriz var.Tüm dünyada bundan etkileniyor.Ama hamdolsun bizde bişey yok:p

Amerikanın herşeyi güzelde krizi kötü be abi:queen:

eniştemde var kendisi 2001 model aldı 10.000 olması lazım eğerki marka takılırım motorda çine binmem derseniz hiçte pahalı değil harleye karşıda eleştirilere katılmıyorum canavar gibi makina 3 sokak öteden ben harleyim diyo motor motorun sesini dinlerken 2,5 saatin üstünde öyle bi keyif almısımki aklıma sigara bile gelmedi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar