Harley Davidson Bir Hayat biçimii !!

[YT]4hJIZC3P5SU&feature[/YT]

[YT]yuOpVU3-KS4&feature[/YT]

'' Gelde hakim ol kendinee Öyle bi hastalık kii İnsan Evini arabasını satar bunun için ''

[YT]AE9qjrpXGQI&feature[/YT]

İleride motor alırsam bir şekilde Harley olacakk :) Buradan Tüm MT ailesine Söz !
[YT]4Rb3ZTSJl1A&feature[/YT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paran varsa senin de hayatın biçimlenir

O tartışılır be tim. Evet teknoloji olarak japon motosikletlerinin yanına bile yaklaşamaz harley davidson ancak bir tarzı olduğu da aşikar. Bu şey gibi, 69 model bir Ford Mustang ile 2011 Model Subaru İmpreza gibi. Öyle düşün.

Homurtulu egzostlar, V motorun yanındaki kontak anahtarı, 'varmak değil, yolda olmak'... Üstadın dediği gibi; 'Bir Harley'iniz olması mutluluk vericidir. O sizin için en iyi ahçı, psikiyatrist, sevgili veya barmendir. Canınız sıkıldığında marşa basın ve yola çıkın, tüm sıkıntılarınızın gittiğini farkedeceksiniz..'

Mersin İl Temsilcisi
Homurtulu egzostlar, V motorun yanındaki kontak anahtarı, 'varmak değil, yolda olmak'... Üstadın dediği gibi; 'Bir Harley'iniz olması mutluluk vericidir. O sizin için en iyi ahçı, psikiyatrist, sevgili veya barmendir. Canınız sıkıldığında marşa basın ve yola çıkın, tüm sıkıntılarınızın gittiğini farkedeceksiniz..'

ben bu betimlenen zevki 125 cc zealsunumla da yaşıyordum.
mutluluk sembolünü markasal bir slogana çevrilmesinden başka bir şey değil bence.
ama marka mı? evet
değer mi? göreceli...
ben, garajımda 1 tane de harley olsun isterdim. iki tekerin kötüsü olmaz :)

benim depoma özellikle de custom harley'imin deposuna o şekilde ayaklarını koyacak hatunu ayaklarından sürüklerim adriana lima olsa farketmez

ben de isterim ki bir harley'im olsun sadece o ve ben çıkalım yola, o anlatsın ben dinleyeyim

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

bu forum benim videomu neden yayınlamıyo

Son düzenleme:
abi motorsiklet olayı zaten bi hayat biçimi.
harley'nin bu konuda en büyük artısı amerikan özgürlük fikri ile (ona ne kadar özgürlük diyorsanız) özdeşlemesinden
ve bakımı, kurcalaması, sökmesi , takması, değiştirmesi son derece rahat makineler üretmesi. çok rahat diyebilirim ki; gözlerimi bağlayın değiştirmem gereken parçayı değiştiririm. o derece süper olay.
ama esas bu harley'nin hayat tarzı olması hikayesi tamamen amerikan rüyasınının ve iyi pazarlamanın sonucu.
he bi harley sahibi olarak diyebilirim ki; müthiş süper bir motor evet.
ama bir honda, bmw, ducati, triumph ve daha niceleri çok daha iyi motorlar üretebiliyor.
harley'i özel yapan şey, "vayy harley" filan dedirten şeyin altındaki dinamikler baya bi derinde yatıyor.
1903 senesinde kurulması da kozmik bir denk gelme sanırım (1903 evet :D)

---------- Post added at 01:50 ---------- Previous post was at 01:48 ----------

ek olarak harley öyle ulaşılamaz bir şey değil;
bugün bi sportster alsan sıfır, ki şahanedir. 24 bine kapatırsın.
ikinci el 12bine kadar bulursun.
12-24 aralığı çok iyi bir motor için o kadar da manyak bir fiyat değil türkiye şartlarında.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
bu forum benim videomu neden yayınlamıyo

Sanirim sen parasiz üyesin.
Parasiz üyeler forumun bazi olanaklarindan yararlanamiyor.
Yeni formatla beraber gelen bir özellik bu.
Gold üyelige geçerseniz forumun bütün olanaklarindan faydalanabilirsiniz.
Mesela ben gold üyeyim.
Bakin benim videolarim nasil yayinlaniyor.
[YT]tHFzX3H0Ul0[/YT]

http://www.youtube.com/watch?v=EwIA2oLizhk
geyik mi? değil mi? cbf150'yle aynı kafa yaşanmaz mı karar sizin.

geyik değil kesin ama pazarlama da üst nokta.
hani yeme ihtimalin çok yüksek.
öyle cürç-cell reklamlarına benzemez bu adamların yaptığı. koca holiwuud var arkalarında.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar