Harika sürüş, gıpta ettim...

yuhh demek istiyorum :) bu nasıl bir telnik sanki motorun yanlarında görünmeyen iki teker daha var gibi :))

Kaliteli motor ve kaliteli asfalt kaliteli bir sürücü ile birleşirse bu görüntüler ortaya çıkar :cat:

Sizin kadar yetenekli olmadığım kesin. Saygıyla eğiliyorum...

Laf ebeliğinin manası yok. Erdem hata yaptığını kabul etmektir. Ne yazmışım orada, "bu bir eğitim değil yarış. Ancak bu japon arkadaşın eğitim aldığı kesin" yazmışım değil mi ?

Okuduğunu anlamış olsa idin, tutup da bu işin eğitim almadan yapılabileceğini yazdığımı söylemezdin. Benim kadar yetenekli olmadığın kesin çünkü ben en azından okuduğumu anlayıp sallamıyorum sağa sola.

Bu da yeni adet. At tut salla, akabinde zeytinyağı moduna bürün. Ne güzel memleket be

Son düzenleme:
Laf ebeliğinin manası yok. Erdem hata yaptığını kabul etmektir. Ne yazmışım orada, bu bir eğitim değil yarış. Ancak bu japon arkadaşın iyi bir eğitim aldığı belli yazmışım değil mi ?

Okuduğunu anlamış olsa idin, tutup da bu işi eğitim almadan yapılabileceğini yazdığımı söylemezdin. Bu da yeni adet. At tut salla, akabinde zeytinyağı moduna bürün. Ne güzel memleket be

Tabi ben bu bir eğitim videosu demiş olsaydım haklıydınız. Böyle bir şeyin yapılabilmesinin tek nedeni eğitimdir. Benim söylediğim buydu. Yarış olur, seçme olur, gösteri olur ilgilendirmez beni. direk laf sokmaya çalışmak yerine biraz düşünseydiniz keşke diyeceğim ama neyse. Size kolay gelsin. İyi geceler.

Adamlar gerçekten aşmış ancak burada bukadar kıvraklığı sağlayan sürüşten sonra iki şey var. Lastik ve asvalt kalitesi. Bizim cam gibi olmuş yollarda olmaz bu iş. Kısacası evde denemeyin derim ben. :)

iki arkadaş bu işi çözmüş bide ben eğitimde tamam ama biryere kadar lastik seçimi doğru asfaltta kum ve toprak gibi lastiği kaydıracak maddeler yok dedemde kullanır güzel yerde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------

Kaliteli motor ve kaliteli asfalt kaliteli bir sürücü ile birleşirse bu görüntüler ortaya çıkar :cat:

bu da doğru

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Marifeti asfaltta ve lastikte bulan arkadaşları sevgiyle selamlıyorum. İstanbula hafta sonu yolunuz düşerse F1 pistinin otoparkına (piste değil dışarıdaki otoparktan bahsediyorum) bir göz atıverin. Orada eğitim veren Murat Denizhan hocanın öğrencilerinin buna benzer şekilde motor kullandıklarını görebilirsiniz. Hemde standart lastikle ve bizim kötü asfalt üzerinde .

Saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:26 ----------

Şimdi salladığımı düşünen yada söyleyen dostlar olacaktır. Ben en iyisi birde resim ekleyeyim.

Bu arada resimde 900cc lik Hornetin pegleri ile asfaltı çiziktiren bir bayandır. Asfaltı ağlattığını düşünen delikanlı motorcuların bilgisine sunarım.

Sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar