Ben de bot arayışındayım. Yds Diablo 11.0 modelini bayağı araştırdım ve neredeyse herkes memnun.
Şİmdi fiyat farketmez ise neden YDS derim. Ben de bunun kısasını aldım, açıkçası goretex olduğuna inanmıyorum. Goretex'in sitesinde YDS tedarikçilerden biri olarak görünmüyor, ayrıca botun üzerindeki etiketlerde Goretex etiketi de yok. Bence muadil bir kumaş kullanıyorlar.
Bot çok sert maalesef, kütük gibi. Ama yağmur, çamur rüzgar geçirmiyor en ufak o konuda güvenin. Üşütme konusu dediğim gibi benimki kısa olandan, ayrıca maksimum yarım saat kullanıyorum bir seferde o yüzden bir şey diyemem.
Onun dışında para varsa, daha konforlu bir bot alınabilir bence.
Hocam güle güle kullan. Madem günde o kadar yol yapıyosun ve o kadar da para verdin. Keşke korumalı motosiklet botu alsaydın.bugun harley davidson çizme aldım 270tl hem sivilde hem motorda giyiyorum çok memnunum hiç üşütme yok su geçirmede yok ben birde ecza deposunda kuryeyım 11 saat giyiyorum memnunum![]()
Şİmdi fiyat farketmez ise neden YDS derim. Ben de bunun kısasını aldım, açıkçası goretex olduğuna inanmıyorum. Goretex'in sitesinde YDS tedarikçilerden biri olarak görünmüyor, ayrıca botun üzerindeki etiketlerde Goretex etiketi de yok. Bence muadil bir kumaş kullanıyorlar.
Bot çok sert maalesef, kütük gibi. Ama yağmur, çamur rüzgar geçirmiyor en ufak o konuda güvenin. Üşütme konusu dediğim gibi benimki kısa olandan, ayrıca maksimum yarım saat kullanıyorum bir seferde o yüzden bir şey diyemem.
Onun dışında para varsa, daha konforlu bir bot alınabilir bence.
Bende YDS diablo 7.2 kısa modelini almayı düşünüyorum. Günlük hayattada rahat rahat kullanılabilir mi ? yani sabah okula veya iş yerine gelip bütün gün bu botlarla rahat yürünebilir mi ? Kullananlar beni aydınlatırsa sevinirim...
Şu resimdeki bottan var bende,motomaxtan almıştım 400-500 tl arası bişey..İçine normal çorap giyiyorum ve -5 derece havada 1 saat kadar motor kullanımında parmak uçlarım resmen sızlıyor,donuyor...Bunların içinde parmaklar,bilek kısımları zaten zar zor hareket ediyor soğuda görünce üşümeler başlıyor...bugün kentparkta YDS nin gtx 11'ine baktım,hem kısasına hemde uzun olana....IIIıh yok yani bir farkı yok....Şu havalarda uzun süreli kullanımda yetersiz...Ya korumadan feragat edip kışlık Trekking bot alıcan --ki kesinlikle ayakların üşümez-- Kaliteli trekkingler temel ayak korumanıda sağlar,Yada botun içine özel çorap alıp kullanacaksın.
http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vu6cj.jpg
Gore-tex'in sitesinde her gore-tex kullanan markanın listede olduğunu düşünüyor musunuz? YDS'yi kullanıyorsunuz tamam ama özellikle uzun modelini kullananların yorumlarına baktınız mı? Uzun modelin yazın dahi çok rahatsız etmediğini söylüyorlar. Bunun nedenini de gore-tex olduğuna bağlıyorum. Bu arada YDS'nin de gore-tex deyip de kullanmadığını sanmıyorum çünkü ufak bir firma değil.
Kullanırsın kullanmasına da rahat olmazsın yani normal bir ayakkabı gibi. Ben ofiste kendime bir çift ayakkabı bırakıyorum, gelince YDS'leri çıkartıp onları giyiyorum. Bir de allah affetsin baya çirkin bir bot o yüzden günlük olarak kullanmayı düşünme bence.