- Konu Yazar
aynı şeyi bende düşündüm,Şİmdi fiyat farketmez ise neden YDS derim. Ben de bunun kısasını aldım, açıkçası goretex olduğuna inanmıyorum. Goretex'in sitesinde YDS tedarikçilerden biri olarak görünmüyor, ayrıca botun üzerindeki etiketlerde Goretex etiketi de yok. Bence muadil bir kumaş kullanıyorlar.
Bot çok sert maalesef, kütük gibi. Ama yağmur, çamur rüzgar geçirmiyor en ufak o konuda güvenin. Üşütme konusu dediğim gibi benimki kısa olandan, ayrıca maksimum yarım saat kullanıyorum bir seferde o yüzden bir şey diyemem.
Onun dışında para varsa, daha konforlu bir bot alınabilir bence.
Her zamanki gibi taklitçi firmalar Goretx- Nerotex diye etiket basmaya başladılar. 380 lira veripte muadilimbiri kumaş satın almak istemem.
6 senedir SİDİ kullanıyorum çok memnum, yaz kış kullandım ve ayağımda eskittim. Artık parmaklarımı üşütüyor ve sızlıyor soğuktan. O yüzden ilk olarak YDS değil Alpinestars Daineese Sidi gibi markalar olacak. Açıkca söyleyim GÜVENMİYORUM yerli üretime!! Marka delisi değilim, 150 lira yağmurluğa para vermem gider Koçtaşda 9.90 alt üst yağmurluk alırım ama iş çizmeye gelince kesinlikle marka olmalı düye düşünüyorum.
YDS yi araştırmaya devam edelim, tavsiyeleri okuyalım belki ön yargımız kalkar...