haojue tr 150 hakkında bilgisi olan arkadaşlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haojue, Suzuki'ye fason üretim yapan bir firma. Hiçbir tecrübem yok ama kaliteli bir Çinli olacağına dair hislerim var.

Oldukça hoş bir tasarımı var. Keske teknik verilerini ve detaylı fotolarini gorebilseydik.

Geçen sene firmayı aramıştım fuara gelecek demişlerdi hala gelmedi inşallah bu fuara gelir...

Eski bir arkadaşımın güzel bi lafı var:
Şekil Şemal , Ali Kemal :)

Kasa çok güzelmiş ...

markanın diğer modelleri güzelmiş gösterge hoşuma gitti ayrıca şık görüntü var sağlamlıkda var gibi cbf ye alternatif olabilir renkde güzel

Motor arastirirken bu model gozume carpti. Yutupda bir video bulabildim o da ispanyolca anlatiyodu motor hakkinda . Baska hic bir bilgi bulamadim. Yaklasik 6 ay falan oldu. Fakat hic bir haber yok konu hakkinda. Eger bu model hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa iyi olur aslinda ama simdi ybr cbf tayfasi baslar simdi bilmedikleri motor hakkinda atip tutmaya.

Hani bir kız görürsün, gördüğün en güzel veya en çekici bayan olmasa da seni çok fena etkiler adeta aşık olursun ya bu motoru görünce sanki böyle bir şey hissettim.

Son düzenleme:
Sitesinde Bursada bayileri var 4-5 tane bakabilirsin yakından daha iyi olur senin içinde hem bizede anlatırsın :)

Ne kadar kaliteli bir ürün de olsa, piyasaya yeni girmeye çalışan bir markanın, Honda fiyatları ile yarışması pek akıl kârı değil. Maceraya gerek yok bence.

Bu model şu an satışta mı acaba? Güncel bilgiye sahip arkadaşlar var mı?

Motorun hicbir bilgisi yok kendi sitesinde bile sadece resmi var fiyat konusunda cok aradim ama.bilgi yok.

Geçen yıl bu model hakkında mail atmıştım.
2016 Şubat tarihinde satışa sunulacağı söylenmişti, dün tekrar mail attım hala cevap alamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar