O nasıl oluyor satışı yapılmayan motora muayene süresi işliyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
Arkadaşım Hız denemesi yaptım demedim bizde biliyoruz rodajın ne oldugunu. Egimli yolda bi anda 100 un üzerine çıkmışım dedik eve 10bin devirde gelmiş muamelesi yapıyorsun. Biraz uslubunu düzelt. Sevgiler.
Kötü bi üslup kullanmadım bilader 300-500 km kadar 70 i geçmem yazını okuyunca yazmak istedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakma tavsiyem 1000 km ye kadar 70 i geçme sıkıntılı dönem ama ilerde sorun yaşamazsın en azından kaZasız belasız sürüşler
Telaffuzunu, arkadaşın "ben çok çinli, koreli film izledim, dilim döner" diyerekten "hau-şi" şeklinde, 2 heceli olarak söylediği marka![]()
Hauu - şi ... Ha uşak ha, derkenki gibi
Güle güle kullanınız ...
Ön tekerdeki reklam panosu da, bırakınız dursun, millet markaya alışsın ...
Vale motoru Aradınmı hocam sonuç nedir. Ben aldım TÜV e randevumu valla. Birde sigortan kaç çıktı yaş il vs ile yazarsan sevinirim.
Herkeze günaydın hala tanıtım video su çekicem
13550 km oldu ankaraya gittim geldim gram yormadı.
Hala gevşeyen vida yok yag değiştirmekten başka bişey yapmadım mazot dökülmüş kaydım 35 kmh ile farım çatladı okadar.
Instagram youtube da rotasız teker olarak fotograf ve videolara ulaşabilir siniz.
selamun aleyküm