Haojue DA 135S

Herkese merhaba arkadaşlar.

dada önce Çin malı Çelık "125 cc motorum 2. defa calındı tabı bulamadık.
Dün ani karar ile elime gecen nakıt ı degerlendırmek adına önce 2. eline sonra arada fazla fark yok diye sıfırına yöneldigim Haojue DA 135S (suzukinin kardeşi sayılır ) almaya karar verdim ve bayiden sıfır olarak almış bulunuyorum.

Şirinevler VALE motor a teşekkür ederim.

Şirinevlerden Sultanbeyliye kadar geldim.

Sessiz
konforlu
Titreşimsiz

Son hız denemedım ama bi ara farkında olmadan 112 e cıktıgım oldu son hızı 120 sanırım ama 110 dan sonra titreşim hissediliyor 80 90 da ipek gibi.

Şansıma ataşehirde yagmura yakalandım Haliyle ıslatmış olduk. :)

İnternette pek yok tanıtım inceleme videosu bir kaç tane cekmek istiyorum.

Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin mevlam.

2.motorum.
İlk sıfır km motorum.

Maşallah demeyi unutmayalım...

bbqpWV.jpg
[/url][/IMG]

dbQDRL.jpg
[/url][/IMG]

5VPXBq.jpg
[/url][/IMG]

Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanin insallah. Benim de ilgimi ceken bir modeldi. Kullanici yorumu alabimek isterim.

Maaşallah. Üzüldüm kardeşim ama inşallah yeni motorun hayırlı olur. Videolarını bekliyoruz. Tekere yere düz bassın :D

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. İsmin nasıl telafuz edildiğini bayi size öğrettimi. İki saattir çabalıyorum tam emin olamadım :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun güzel motor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. İsmin nasıl telafuz edildiğini bayi size öğrettimi. İki saattir çabalıyorum tam emin olamadım :mrgreen:

Ben kaju diyorum hayju,houji,haju diyenler duydum:=)

Kullanma kılavuzunu aynı bayi bana vermemişti bende mail ile merkezden isteyip almıştım. Bu da linki belki işinize yarar.

https://1drv.ms/b/s!AvP1PcCN2xtfgg3_ZibdslvbV71s

Hocam birde daha sıfır motor ile o hızlar yapılır mı ya rodaj olayı vs. bir göz atın isterseniz.

Bir de kaç model ve ne kadara aldınız acaba sakıncası yoksa paylaşırmısınız.

Kullanma kılavuzunu aynı bayi bana vermemişti bende mail ile merkezden isteyip almıştım. Bu da linki belki işinize yarar.

https://1drv.ms/b/s!AvP1PcCN2xtfgg3_ZibdslvbV71s

Hocam birde daha sıfır motor ile o hızlar yapılır mı ya rodaj olayı vs. bir göz atın isterseniz.

Bir de kaç model ve ne kadara aldınız acaba sakıncası yoksa paylaşırmısınız.

İnankı farkında bile olmadım egimli yolda 70 i geçmmeye calıştım. 300 500 kmde geçmemeye özen göstericem.

2013 model ilk zamanlarda yüklü gelmiş son kalan motor u da bn almış oldum. tek bir cizik bile yok. 2013 de olsa sıfır motor. 3700 e aldım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

Herkese iyi dilekleri için teşekür ederim.

Hayırlı olsun. En sevdiğim markadır, bütün motorları da güzeldir. Benim de bir tane olmasını çok isterdim.

"haoje" diye okunur sayın arkadaşım :) Firmanın kendi reklamlarında da bu şekil telaffuz edilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın kurye arkadaşda aldı kendisi pılaka basımda dağıtımcı memnun dağılmadı yani günde yerigeliyor 150 200km yapıyorlar.

DKN

ön diskin yanında ki reklam şuan da da halâ duruyo mu :mrgreen:

Ben de 3750 ye almıştım hocam. İyi gibi duruyor da ben daha siftah yapamadim plaka ruhsat çıkmadı 1 hafta olacak yarin. Yatiyor motor apartmanin içinde.

RODAJ DÖNEMİ̇ EN AZ 1000 km DİR, 3 AY SONRA SAHİBİNDEN RODAJI İTİNA İLE YAPILMIŞ GIRTLAĞA KADAR DOLU SİGARA İÇİLMEMİŞ ÇİZİKSİZ DİYE İLAN KOYARSIN, ALIR ALMAZ HIZ YAPMAYA KALKIYORSUN SONRA YAKIT FAZLA MOTOR GİTMİYOR VS.. DİYE KONULAR AÇMA

Hocam bir de kötü bir haberim var. Ruhsat cikarmaya gittim ve muayenenin 10 gun sonra dolduğunu soylediler. Bir yüz lira ve cezaya duserseniz de cezasi hayırlı ugurlu olsun. Alirken bunu soylemeyen vale motora da helal olsun.

Hocam bir de kötü bir haberim var. Ruhsat cikarmaya gittim ve muayenenin 10 gun sonra dolduğunu soylediler. Bir yüz lira ve cezaya duserseniz de cezasi hayırlı ugurlu olsun. Alirken bunu soylemeyen vale motora da helal olsun.

O nasıl oluyor satışı yapılmayan motora muayene süresi işliyor?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

RODAJ DÖNEMİ̇ EN AZ 1000 km DİR, 3 AY SONRA SAHİBİNDEN RODAJI İTİNA İLE YAPILMIŞ GIRTLAĞA KADAR DOLU SİGARA İÇİLMEMİŞ ÇİZİKSİZ DİYE İLAN KOYARSIN, ALIR ALMAZ HIZ YAPMAYA KALKIYORSUN SONRA YAKIT FAZLA MOTOR GİTMİYOR VS.. DİYE KONULAR AÇMA

Arkadaşım Hız denemesi yaptım demedim bizde biliyoruz rodajın ne oldugunu. Egimli yolda bi anda 100 un üzerine çıkmışım dedik eve 10bin devirde gelmiş muamelesi yapıyorsun. Biraz uslubunu düzelt. Sevgiler.

yok abi 100ün üstüne çıkmışın işte , göç şöle duvara bağırıcaz sana :p
hayırlı olsun hocam kazasız belasız , muayne işini bi gidip araştırmak lazım haklı olabilirler.

Hocam valla ruhsat bugün çıktı oradaki polis muayene bitiyor bilginiz olsun dedi. Bende ruhsata baktım gerçektende ayin 15 inde bitiyor. Eee daha ortada sigortaya plka islememis tuvturke randevu alamiyoz. Kesin cezaya girdik. Bakalim ne olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar