hani tekerim koptu dedim ya işte resimler

muharrem akrdeşim geçmiş olsun. valla scooter alırkn yapılacak en büyük hatayı yapmışsın tek dingil alarak.tavsiyem 2 bağlantılı dingili olan bi scooter almalısın.

o şasesi kopan motosiklete adam ne yükledi kimbilir. ben olsam ben de öle derim yolsa giderken oldu diye. ama ohale gelene kadar forumların birinde vardi.activa ile adam 5tane damacan taşıyodu . bu da muhtemelen böle bişey denedi ondan oldu.bende de var scooter ortaya 10-15kg dan fazla bişey koymucaksınız.yoksa kalırsınız iyi sürüşler.

muharrem akrdeşim geçmiş olsun. valla scooter alırkn yapılacak en büyük hatayı yapmışsın tek dingil alarak.tavsiyem 2 bağlantılı dingili olan bi scooter almalısın.

o şasesi kopan motosiklete adam ne yükledi kimbilir. ben olsam ben de öle derim yolsa giderken oldu diye. ama ohale gelene kadar forumların birinde vardi.activa ile adam 5tane damacan taşıyodu . bu da muhtemelen böle bişey denedi ondan oldu.bende de var scooter ortaya 10-15kg dan fazla bişey koymucaksınız.yoksa kalırsınız iyi sürüşler.

cok haklı bişeyden bahsediosun fazla yük! ama ben smdye kdr 150kilo (ben+artçı) fazlası bişey tasımadım ozellikle dikkat ettim buyle seylere ama oldu işte aye çok haklı bunlar test edilmio biz birer kobayız!

abicim sen nerde oturuyon ist.nin neresinden arkadan bizim burdaki motora çok benzettim de

yok kardeşim ondan değil. scooter işte.arkadaşta vardı senin matrixtem.kullanmıştım hatta farında sellektor var dimi. :) ne olursa olsun güven olmaz parçalara. elinden geldiğince nazik davrancaz motorlarımıza. bugun goldwing de arıza çıkarabilir. r1 de zx-10da. Allah yapısı değil ya bunlar. arabadan daha kibar kullanmalıyız.neyse sende bişey yok ya malı boşver.hele bide süratliyken olsa da düşsen ?

muharrem sen bu motoru sat arkadaşım yoksa elinde patlıyacak yakında:mrgreen:
o bişey değil sana bişey olacak ondan korkuyoz:wiinkk:

Geçmiş olsun hocam bence de sen o motoru sat.Başına öyle bir iş geldikten sonra hala da gönlün rahat binebiliyosan o motora valla helal olsun:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,dikkat et kendine,şu scooter olayınıda bırakın derim...hiç binmeyin daha iyi, tekerleri küçücük zaten,arkadaşla alışveriş merkezinden dönerken küçük bi çukura düştük ,biraz hızlıydık,ben teker çukurda kaldı kesin diye düşünüyordum , indik baktık jant boydan boya çatlamıştı...öleceksek SS'te ölelim de bi anlamı olsun:)

Evet yaaaaa, şok edici bi durum. Sizin de olur mu ; motorun üzerinde iken garip garip şeyler gelir benim aklıma. Bu da onlardan bi tanesi işte. Teker çıksa yerinden nolur acaba diye düşünürüm :cyclopsan Kabul ediyorum, var biraz ben de.. :mrgreen: :silent:

okadar paraya bukadar kalite olur bence başka söze ne hacet

Geçmiş olsun arkadaşım, ucuz atlatmışsın. Şase kırılmasına bende şahit oldum. Bir arkadaşım düz yolda giderken ön şase ortadan kırıldı ve motorun önü yere düştü, allahtan sürati 15-20 civarındaydı ve kendisine birşey olmadı ve bu arkadaşım 60 kg yani bir yük, ağırlık vs yoktu şaseyi gördüm ince sacdan yapılmış bir boruyu şase diye koymuşlar çok tuhafıma gitmişti...:pr::pr::pr:

malzemeleri o kadar adiki bu çinlilerin 2 tane şasesi kırık motosiklet yaptım adam normal yolda giderken kırılmış ikiside, inanılmaz yani. 1 ay çok uzun bir süre:)fiyatı 80 ytl olması lazmı fazla vermedin inşallah.

bunun olacagına zaten hiçbir şüphem yoktu nerdesiniz yetkililer kesin artık bunların ithalatını avrupa birliğinde bu motorlar satılmıyor yasak satanada saattıranada ceza var!!!!!güvenlik parca kalitesi -00000 buneya:silent:

Bütün mühendislik bilimlerinde malzeme dersi çok önemli bir yer tutar,hele de
metallerin farklı kombinasyonlardaki oranlarını ve davranışlarını ve daha da
ötesini inceleyen METALURJİ MÜHendisliği yani karışımların sihirini ve sırrını
insannların hizmetine sunar.
Bilimden ne kadar uzaksanız bu tür sonuçlara da o kadar yakınsınız demektir.
Yani gidonunuz dahi bisküvit gibi ellerinizde kalabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahtan sadece scooterların çin malı ithal ediliyor.....çin malı bir SS'e binmek intahar olurdu kesin.................::xs06::::xs06::

Evet yaaaaa, şok edici bi durum. Sizin de olur mu ; motorun üzerinde iken garip garip şeyler gelir benim aklıma. Bu da onlardan bi tanesi işte. Teker çıksa yerinden nolur acaba diye düşünürüm :cyclopsan Kabul ediyorum, var biraz ben de.. :mrgreen: :silent:

bende çok düşünüyodum bunu olurmu nası olur yok olmaz fln derken oldu dikkat et:D:D

Bütün mühendislik bilimlerinde malzeme dersi çok önemli bir yer tutar,hele de
metallerin farklı kombinasyonlardaki oranlarını ve davranışlarını ve daha da
ötesini inceleyen METALURJİ MÜHendisliği yani karışımların sihirini ve sırrını
insannların hizmetine sunar.
Bilimden ne kadar uzaksanız bu tür sonuçlara da o kadar yakınsınız demektir.
Yani gidonunuz dahi bisküvit gibi ellerinizde kalabilir.

çok haklı bi bilmden bahsediosun kız arkadaşım malzeme mühemdisligi okuyo konuyu hacasına soyledi eger ben istersem inceleyecek jantı ve kopan parcanın metal alaşımını sorun olup olmadıgına bakıcak tabi zorlu bi surec olucak sorun varsa hala kararsızım naapmam gerektigi konusunda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar