Hani motor daha agresif???

Arkadaşlar cc önemli değil.mesela a marka bir motorun 125 cc liği b marka motorun 200 cc liğinden agresif olabilir. marka olarak hangi motor daha agresiftir sizce.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aprilia rs 125 ve aprilia rs 250 7 devirden sonra exup acıyo agresif oldugunu hissedersin

Biraz sıkıntılıdır.. Paran varsa parça bulursun paran yoksa beklersin.. Bulunmuyo diye bişey yok herşeyin parçası var ama bu devirde para konusuyo arkadasım belki ağır bir yorum oldu ama geçek bu..

gerçekten de öyle arkadaşım para konuşuyor. çok param olsaydı mesela motoru japonyadan alır gelirdim.belki de kendime özel yaptırırdım:) :queen:

Dediğim motorlar italyan malıdır japon değil :) Yeni motosiket alıcaksan bence ybr den sasma ama agresif bişey istiyosan yamaha rx 115 veya yamaha rx 135 tavsiye ederim 2 zamanlı olması nedeniyle oldukca hıeçın makinalardır yani cbr 125 ın yanında gecip plakanı okutabılırsın bu motorlarla. Sağlamlık derecesını sorarsan bende 2000 model rx 115 var suana kadar karbüratör temizliği hariç başka hiçbir işlem görmedi.

yaw italyan olduğunu biliyorum o kadar da cahill değilim belki ben kawasaki alıcam :):mrgreen:
o dediğin motorları da düşünmek lazım.o modeller yamahanın sitesinde vardır dimi.

Sıfırı türkiyeye gelmiyo suan yamaha rx-z olarak üretimde ama türkiyeye getirirler mi bilmiyorum.. Servislerle bir konuş istersen belki birisi getirebilir bir arkadaş cok istemişti ama maliyeti biraz fazla olduğu için ikinci el almak zorunda kaldı

en kısa zamanda ybr 125 alıcam nasipse.inşallah pişman olmam.ya ben bir de şey soracağım.iyi bir de kask, mont,eldiven,dizlik falan da almam lazım bana kaça patlar ???:silent:

Ybr iyi seçim diyorum kask, mont, vs korumaların fiyatını bılmıyorum.. Ama tek söyleyeceğim iyi kasklardan al piyasadaki ucuz korumalar pek işe yaramıyo.. Bana sorarsan benimde kaskım yok calındıgından bu yana alamadım daha parayı bulunca alıcam kısmetse

şu anda kaskım var ama pek professional değil.scooter lar için sanırım.ybr aldığımda pek koruyucu bişey olmaz.onun için iyi bir kask daha alıcam.mont,eldiven, dizlikte şart.uzun yolda yaparım ben.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
kawasaki er 6n 2012 nasıl? agresif mı
agresif tavirlari var.
mesela biraz baksan,incelesen;
ne o bilader acikta bisey mi gordun?
seklinde laf atiyor.
yolda baska motor gorse dik dik bakiyor.
her benzini yagi begenmez,tukurur.
yani bildigin gibi degil.
huyuna gitmek lazim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar