100 UKH kullanıyorum. 4500 km de şu anda, sıfır almıştım. Motordan daha dün ses gelmeye başladı, neyse götürdüm servise 10 tl ye sibop ayarı ve zincir ayarını yaptırdım ses mes kalmadı. Seside daha bir güzelleşti sübop ayarı yapılınca. Çok memnunum ama ilk aldığımda zinciri değiştirdim, arka dişliyi tekere bağlayan vidaları tamponlularla ve en kaliteli vidalar ile değiştirttim, vites geçişleri ne kadar sert olursa olsun kırılmasın diye.yağını 3000 e kadar 3 kez değiştirdim. Kışın 10-40 , yazın 15-40 kullanmamı söyledi servis.
Bence 10 numara motor. Okuyorum titreşimden falan bahsediliyor anlamış değilim ya da ben bişey hissedemiyorum, mis gibin motor işte, rahat yani. Sonuçta deri koltukta oturmuyoruz motora biniyoruz. Artçı için fazlaymış, onuda herzaman almıyosun zaten arkana.Fasa fiso bunlar. 1600 tl ye de bedava sayılır bu motor. Yakıt ta yok, vergi derdi de. Dağ bayır gidiyorum, geçen dağ yolundan toplam 95 km yol gitmişiz arkadaşla, benim motor 6,5 tl yakmış bi de son gaz bayırlarda falan kalın montlarda var onlarıda çıkar 5 tl ye rahat yapacak bu yolu yani daha ne olsun. Servise de km ye göre götürmüyorum, 5000 den 5000 e sübop ayarına inşallah.

İşin özü bu motorlara poh atıyolar çünkü bazılarının işine gelmiyor. Kimle konuştuysam bu cup lardan çok memnun, markası önemli değil. Ramzey li bi amca ile konuştum geçen gün 5 senedir diyo eşek gibi kullanıyorum kaç kez de düştüm dedi hiç sorun yaşamamış düşün. km saatine ben baktım 39000 de durmuştu.Kanuni tigrinalı bi abi ile de sohbetimiz oldu o da aynı kıymetinden satamıyorum hiç yakmıyor dedi. 4 senedirde hiç sorun yaşamamış. Mondialci bi amca var hiç üzerinden inmiyon hergün görüyorum, bir de şehirlerarası da gidiyomuş son kuruşuna kadar helal olsun verdiğim para dedi sohbetimizde. Kh modeli vardı onda ukh nin vitessiz olanı yani.
İnşallah bu anlattıklarımda birilerine yol gösterme de yardımcı olur. Tabi herkesin kendi kararı.İyi bakarsan o da sana iyi bakar.