Hangisi ?

herkeze selamlar ben sıteye yenı uye oldum 4 yıldır motosıklet kullanıcısıyım BUYUK MAKINAYA YAENI GECICEM SIKLAR HAKKINDA BANA DETAYLI BILGI VERECEK ARKADASLARA SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM SAYGILAR ^^ŞIKLAR=F 650 mı_ cbf 500 mu yoksa hyosung gv 650 mı uzun yol ve yakıt konusunda ve tabıykı salamlık ve parca fıyatlarında kı gorus ve tavsıyelerınızı beklıyorum .....:queen:

bmw yi tek geçerim :)
Gerçi f650 yerine gs alırsan daha makbule geçer ama :)

f 650 _CBF 500 mu_ hyosung gv 650 mı _uzun yol salamlık yakıt ve parca fıyatlarındakı gorus ve tavsıyelerınızı beklıyorum

Süper Moderatör (BBRR)
f650 heralde bmw f 650 gs yani bir enduro. ve tek silindirli
cbf 500 hondanın naked modeli oda tek silindirli
gv 650 hyo rakiplerine oranla yüksek beygir güçlü ve daha hızlı bi choper.

bu tam çorba olmamış bence seçeneklerin arasına bide r6 yamahayı kat bide ss olsunki tam çorba olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabiki bmw sınıfının en az yakıt tuketeni we en kalitelisi dere tepe bin :)

İnsan fiyatları da yazar,kaç model,km vs. hiçbir bilgi yok, ben hepsini seçtim.Hepsi de iyi.:silent:

herkeze selamlar ben sıteye yenı uye oldum 4 yıldır motosıklet kullanıcısıyım BUYUK MAKINAYA YAENI GECICEM SIKLAR HAKKINDA BANA DETAYLI BILGI VERECEK ARKADASLARA SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM SAYGILAR ^^ŞIKLAR=F 650 mı_ cbf 500 mu yoksa hyosung gv 650 mı uzun yol ve yakıt konusunda ve tabıykı salamlık ve parca fıyatlarında kı gorus ve tavsıyelerınızı beklıyorum .....:queen:

4 yıldır motosiklet kullanıyorsun ama hangi tarzın sana uyumlu olduğunu bile anlamadın mı? ben mi seni anlayamıyorum :)

bu tam çorba olmamış bence seçeneklerin arasına bide r6 yamahayı kat bide ss olsunki tam çorba olsun

::plus1::

Çok farklı tarzlar bunlar öncelikle nasıl bir motosiklete binmek istiyorsun ona karar ver sonra o sınıfta en sağlam en az yakan motoru araştır böyle olmamış bu iş:wiinkk:

honda cbf 500 cift silindirli degil mi yaw? yigidi öldür silindirini yeme:)

diger konuda haklisin, corba olmus:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
3ünüde al farklı farklı kullanırsın :queen:

edit edit bi milyon kere edit.

Son düzenleme:
2008 sonrası F650GS'ler çift silindir, 800cc motora sahip. Bütçe uygunsa en iyi seçenek o gibi.

sabah leyınde corba içmemiştim iyi geldi . Önce ne tarz motora bıneceğine karar ver sonrası kolay ha karar veremıyorsan orası biraz zor bende endurolara meraklıydım şimdi ise caruser modellerı ilgimi cekıyor nedenlerım var tabii sürüş denemelerı yapıyorum fırsat oldukca çünkü tarz önemlı sonradan pişmanlık fayda vermıyor. hayırlısı olsun

belki arkadaş çorba seviyor?

mesela ben bir sonraki motorum olarak shadow spirit - vstorm - mt03 - hornet600 - m800 - vn900 - en500 - xj6 - versys - ER-6n motosikletlerinin hepsiylede ilgileniyorum. scooter,motocross,offroad ve ss haric hemen bütün türler var :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar