mostwanted_57 Katılım 3 Ocak 2006 Mesajlar 4,679 24 May 2007 #21 açalım şu videoyu [YT]UmsDYr8TbDQ[/YT]
black_dog_rr Katılım 6 Mar 2007 Mesajlar 565 24 May 2007 Konu Yazar #23 nitrious81' Alıntı: O ne be adam harbı uzadı yanı Genişletmek için tıkla ... uzar uzar admda uzar motorda muhaha
nitrious81' Alıntı: O ne be adam harbı uzadı yanı Genişletmek için tıkla ... uzar uzar admda uzar motorda muhaha
xnode Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 6 Eki 2006 Mesajlar 488 24 May 2007 #24 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. "hangisi geçer" ? peki geçerse ne olur ? elde edilen kazanım nedir ?
black_dog_rr Katılım 6 Mar 2007 Mesajlar 565 24 May 2007 Konu Yazar #25 xnode' Alıntı: "hangisi geçer" ? peki geçerse ne olur ? elde edilen kazanım nedir ? Genişletmek için tıkla ... kankaa bak bu bir tahmindir ok geçersede geçer yani banane :silent:r: hemm ben bu videoyu izleysiniz ve tartışasınız diye ekladim hekes ne yazıyor okunun mu admın vucut ağrlı nekadar oluyor fln yani ne kazanırsa kazansın sen keyfine bak ok gerisin boş ver :rendeer:
xnode' Alıntı: "hangisi geçer" ? peki geçerse ne olur ? elde edilen kazanım nedir ? Genişletmek için tıkla ... kankaa bak bu bir tahmindir ok geçersede geçer yani banane :silent:r: hemm ben bu videoyu izleysiniz ve tartışasınız diye ekladim hekes ne yazıyor okunun mu admın vucut ağrlı nekadar oluyor fln yani ne kazanırsa kazansın sen keyfine bak ok gerisin boş ver :rendeer:
T TRUCKER Katılım 18 Ocak 2006 Mesajlar 212 24 May 2007 #26 beter bişey bee öteki adam çıktığına bin pişmandır herhalde bu kadarı çook fazla bence.... fantastik bişey!
beter bişey bee öteki adam çıktığına bin pişmandır herhalde bu kadarı çook fazla bence.... fantastik bişey!
frog Katılım 24 Şub 2007 Mesajlar 338 24 May 2007 #27 kaç km fark attı ben sonunu göremedim:queen::queen: