hangisi geçer

hangısının gececegı zaten bastan berı bellıde bnım anlayamadıım o adam o kadar hızlı kalkarken motorun ustunde nasıl durabılıo:silent:

öne eyilerek :p bence görünmeyen emliyet kemeri var haha :mrgreen::cherry::silent:

bak bu mantıklı ıste ıstedıı kadar egılsın adam ok gıbı fırlıyo kolları uzar ınsanın beaa:mrgreen::) kesın emnıyet kemerı wardır onda:cherry:

anormal bir motor ağırlık dengesi iyi ayarlanmış kemeri varsa kaza yapmasa iyi olur

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Oturak çukurda...Kıçının arkasından destek oluyor....

kıcının arkasından pedallardan direksiyondan ne kadar destek alırsa alsın tansiyon dengesı bozulur insanın. acayip bir durum.

acaba 0dan 100 kaç saniye haha birde ii bakın adam resmen üsdünde uyuyor :p :wiinkk: (yani yatıyor ) bence ondan düşmüyo motor onu öne çektikce o da kendisini sıkı tutuyor dur ama bence bundan atik bir makina yok dur yada vardır da ben görmedim ama araştırırım :rendeer:

ooo one abı ya ne bıcım gıdıyor o makına ole aboooo max hızı nekı o aletın cok berbat bısey yaw

Uzun olan makina SS yi basta farklıyo zaten. birinci belli ikinci kim desem zaten 2 makina var, yani komple sonuc belli videoda. "Hangisi gecer" deilde "nası geciyo ama" olabilir mesela.

Uzun olan makina SS yi basta farklıyo zaten. birinci belli ikinci kim desem zaten 2 makina var, yani komple sonuc belli videoda. "Hangisi gecer" deilde "nası geciyo ama" olabilir mesela.

tamam haklısın ii de bilmiyen de olur hadi birisi siyah kawazaki ye geçer derse ozaman ne olacak mesala benim arkadaş :p

Süper.Bence siyah motorlu finish'e varmadan geri dönmiştir:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fln oldum yanı :silent: yuhh ama ne zeklıdır varyaa:p

valla bu kadar yüksek g (ci) etkisini ancak f16 ile falan yakalarsın
pilotlarda accayip eğitim alıyo ve donanımlı ...vücut daha önce yaşamadığı bi etkiyi aldığında çok hızlı reaksiyon gösterir o motorun üstündeki sürücü bayılabilir motordan kopmasada beyin algılama hatası yaşatır...
ama buna değer ne biçim uzuyo yaaaaa......

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla bu kadar yüksek g (ci) etkisini ancak f16 ile falan yakalarsın
pilotlarda accayip eğitim alıyo ve donanımlı ...vücut daha önce yaşamadığı bi etkiyi aldığında çok hızlı reaksiyon gösterir o motorun üstündeki sürücü bayılabilir motordan kopmasada beyin algılama hatası yaşatır...
ama buna değer ne biçim uzuyo yaaaaa......

Onda bile yakalayamıyorsun...Hayabusa ile kalktı f16..ilk 500 metrede hayabusa fark attı ama f16 nın ayağı yerden kesilince uçtu.....

ben bunlrın tamamını izledim discoveryde bunlar durmak icin parasut acıyolar,yarısın birincisi ise kalkısta tektekere bi cıkıyo rezil ediyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar