Hangisi Daha Çok Yakar?

Hangisi daha çok yakar?

• Sobaya oturmak

Oy: 8 29.6%
  • Sigarayı ele basmak

Oy: 0 0.0%
  • Piknik ateşinin içinden yürümek

Oy: 2 7.4%
  • Üç saat trafikte kalmış su soğutma motorun silindirine sarılmak

Oy: 3 11.1%
  • Fazer'in egzosuna sarılmak

Oy: 0 0.0%
  • Bir SS'le 200'le giderken sert durup fren diskini yalamak

Oy: 9 33.3%
  • Bir su bardağına kaynar çorba koyup kafaya dikmek

Oy: 1 3.7%
  • Ağustosta İstanbul'da kalmak

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
Motorlarda "Hangisi daha çok yakar" sorusu baydı, bir de bunu deneyelim :p Çok sıkılıyorum lannn :salut:

Son düzenleme:
Sobaya oturmak ; Kuyruk granajını fazlasıyla yakacaktır...:mrgreen:

Sigarayı ele basmak ; pek bi acı olmaz yaww..

Fazer'in egzosuna sarılmak ; skull'a sormak lazım. Belki o duyguyu yaşamıştır... :p:p

Bir SS'le 200'le giderken sert durup fren diskini yalamak ; Faruk kardeşimiz bu konuda tecrübeli... Hem de 1000 lik NAKED , ABS ile pat diye durursa o diski yalamak çok hoşuna kaçıyor... :queen:

Bir su bardağına kaynar çorba koyup kafaya dikmek ; ben Diyarbakırda 60 derecede , arabada kalan suyu içmeye kalktığım zaman bu duygu ile karşılaştım...:queen:

Ağustosta İstanbul'da kalmak. İşte Kütüğün çatırt dediği yer.. :queen: Senin sorunun bu olmalı adamım... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Bir SS'le 200'le giderken sert durup fren diskini yalamak" ben bun seçenegi işaretledim ama tam emin degilim. Rica etsem birisi deneyip sonucu bıraya yazabilir mi? hııı :queen:

kütük manyaksın sen ya:p allah cezanı verecek:mrgreen:

ben "Bir SS'le 200'le giderken sert durup fren diskini yalamak" ı seçtim en fantastik olanı o geldi:mrgreen:

Bir SS'le 200'le giderken sert durup fren diskini yalamak

bu nasıl bir fantazidir anlamadım.fren diski yalamak :queen::queen: zuhauzhua ve ohaaaa durumlarındayım şimdi.yalarken temizlede mikrop kapmayasın :cherry:
sigara yanığı aci vermiyo,bizzat denedim.
sobaya oturursan kıç derisi direk sobaya,bu aci verici olabilir.kış gelsin birimiz kobay olur ve dener forum için. ewet ewet buldum Pro denesin :queen::queen:
kütüğün istanbulda olduğunuda anladık sayede. sahil falan yokmu yakınlarda.gir denize bi rahatla. ama donla girme yassak :bounce:

Smir, haftasonu gidiyorum Kumburgaz'daki yazlığa, ekime doğru aranıza dönerim artık :cat:

ADSL parayla buralada :p 2 ay kalıcam zaten, idare ederim :) Bilgisayarı götürüyorum ama internet yok.

Alemsın abi ya gece gece guldum sagolasın :) ben sobayı ısaretledım cok yakar beee :)

:queen:
ekzosa sarılmak, silindir kucaklamak, disk yalamak..... motor aşkı bu olmalı, aşmışsın sen
manyak bişi olduğun kesin bence... allah da seni güldürsün

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kütük yalar..... Onun kafa 32 milyon.........:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar