cb250rdan geçeçek 19 yaşında birine ne önerirsiniz hocam bu kadar düzgün kullanım yetti. aklımda 390 var ama topspeedi az geldi bide 450 nk var ama çinli diye önyargılıyım cb500 hornette hem ağır hem top speed kötüBence Duke 390 size gider.
Tam 3'ün 1'ini almalık makine. Siz Duke 390 alın, çok eğleneceksiniz, 19 yaşınızı görememenizi garanti ederim. Hard kullanım şart.
Cb 500 Hornet üzerine Stage 1+ Stage 2 yazılım evladır, Karacaahmet garanticb250rdan geçeçek 19 yaşında birine ne önerirsiniz hocam bu kadar düzgün kullanım yetti. aklımda 390 var ama topspeedi az geldi bide 450 nk var ama çinli diye önyargılıyım cb500 hornette hem ağır hem top speed kötü
Tekere çok mu kalkacaksın ?Herkese iyi akşamlar 17 yaşındayım yazın 125den geçmeyi düşünüyorum
MT 25, CRF L, Duke 390 bu üçünden birini düşünüyorum hard kullanım için hangisini almalıyım kesici teker vs parça olarak
Derdim serserilik apaçilik değil hız derdim falan yok yapacağım şey boş yolda orda burda giderken tekere çekmek yaniTekere çok mu kalkacaksın ?
Ona göre sana bir tavsiyem olacak.
Tamam gençsin cahilsin şuan troll değilsen.Derdim serserilik apaçilik değil hız derdim falan yok yapacağım şey boş yolda orda burda giderken tekere çekmek yani
Dostum boş ver, hepimiz uzun yaşayacağız diye bir kural yok. Bazılarımız erken ölecek arkalarından "ahh ahh vahh vahh" diyeceğiz, bazılarımız sakat kalıp motor işlerini bırakacak.Tamam gençsin cahilsin şuan troll değilsen.
Önce git bir eğitim araştırma hastanesinin aciline.
3 ve ya 5 saat takıl.
Sonra ertesi gün gasilhaneye git orada ölenler için ağlayan yakınları gör.
Sonra bir tekrar düşün.
Sert kullanıp teker yapacağım ama apaçi olmayacağım diyorsun.
Ölürsen yine iyi de sakat kalırsan yazık olur gençliğine.
Efendi gibi normal kullanıp bile ölen bir çok insan varken hala aksiyon peşindesiniz.
Sert kullanmaktan kastım motorun dayanıklılığı mtnin tekerde yatak sarması falan gibi bundan bahsetmiştim hangisi daha iyi olur diye. şehiriçi kullanıyorum gittiğim gideceğim maks hızlar belli tek yapacağım boş sahil yolunda teker yapmak bunu için sormuştum ama hata yaptık sorarakTamam gençsin cahilsin şuan troll değilsen.
Önce git bir eğitim araştırma hastanesinin aciline.
3 ve ya 5 saat takıl.
Sonra ertesi gün gasilhaneye git orada ölenler için ağlayan yakınları gör.
Sonra bir tekrar düşün.
Sert kullanıp teker yapacağım ama apaçi olmayacağım diyorsun.
Ölürsen yine iyi de sakat kalırsan yazık olur gençliğine.
Efendi gibi normal kullanıp bile ölen bir çok insan varken hala aksiyon peşindesiniz.
madem alıyoruz imkan varken kaliteli motor olsunTeker, top speed vs için motosikletin kalitesi pek önem arz ediyor mu yani sadece fikrimdir hangi motosikleti hor kullanırsan kullan peki fark etmez ha 250nk ha mt 25
Abi sen beni sanırım reels kaydırırken gördüğün insanlarla karıştırdın sadece normal bir soru sordumDostum boş ver, hepimiz uzun yaşayacağız diye bir kural yok. Bazılarımız erken ölecek arkalarından "ahh ahh vahh vahh" diyeceğiz, bazılarımız sakat kalıp motor işlerini bırakacak.
Bu işleri kadere bırakmak en sağlıklısı
Belli ki forumda da yenisin buradaki kullanıcıların %90'ı sadece yazın sadece yazın 300+ kilo bmw gs tarzı binen dayılar ama soruna Gelecek olursak yani motorda teker yapılacaksa nk al geçSert kullanmaktan kastım motorun dayanıklılığı mtnin tekerde yatak sarması falan gibi bundan bahsetmiştim hangisi daha iyi olur diye. şehiriçi kullanıyorum gittiğim gideceğim maks hızlar belli tek yapacağım boş sahil yolunda teker yapmak bunu için sormuştum ama hata yaptık sorarak
Abi diyorum belki bir akıl işe yarar da sonra anlıyorum bir bka yaramayacağını.Dostum boş ver, hepimiz uzun yaşayacağız diye bir kural yok. Bazılarımız erken ölecek arkalarından "ahh ahh vahh vahh" diyeceğiz, bazılarımız sakat kalıp motor işlerini bırakacak.
Bu işleri kadere bırakmak en sağlıklısı
100.000 kilometre üstü yapan birçok ybr kullanıcısı var bunlardan biri benim yakın arkadaşım ama ben bugüne kadar 30.000 kilometre üstü yapan Mt görmedim ikisi de aynı firmanın motoru ya mt'nin ybr'den daha kalitesiz olduğunu kimse de iddia edemezmadem alıyoruz imkan varken kaliteli motor olsun
mtnin kullanıcıları yüzünden böyle olduğunu düşünüyorum bayiden çıkarıp insan gibi denemek lazım uzun kmler100.000 kilometre üstü yapan birçok ybr kullanıcısı var bunlardan biri benim yakın arkadaşım ama ben bugüne kadar 30.000 kilometre üstü yapan Mt görmedim ikisi de aynı firmanın motoru ya mt'nin ybr'den daha kalitesiz olduğunu kimse de iddia edemez
Belli oldu zaten yazılanlardan bomboş muhabbetler herkesi tiktokta gördükleri apaçilerden sanıyor adamlar. Bizde biliyoruz neyin doğru neyin yanlış olduğunu sonucunun neler olabileceğini. Sadece soruma cevap vermek dışında herşeyi yazıyorlarBelli ki forumda da yenisin buradaki kullanıcıların %90'ı sadece yazın sadece yazın 300+ kilo bmw gs tarzı binen dayılar ama soruna Gelecek olursak yani motorda teker yapılacaksa nk al geç
Etkili ve yetkili bir abimiz diyor ki:Abi diyorum belki bir akıl işe yarar da sonra anlıyorum bir bka yaramayacağını.
Tekerdir abs kapatip arka kaydirmadir her turlu serserilik itlik top speed 180+ rahat yapilir mi hondalar genelde efendi adam motoru oluyordaCb 500 Hornet üzerine Stage 1+ Stage 2 yazılım evladır, Karacaahmet garanti
Bunlardan bir ipim olmaz abi .Etkili ve yetkili bir abimiz diyor ki:
![]()