Hangi motoru seçmeliyim?

Motosikleti
mF282585
Herkese iyi akşamlar 17 yaşındayım yazın 125den geçmeyi düşünüyorum
MT 25, CRF L, Duke 390 bu üçünden birini düşünüyorum hard kullanım için hangisini almalıyım kesici teker vs parça olarak

Bence Duke 390 size gider.

Tam 3'ün 1'ini almalık makine. Siz Duke 390 alın, çok eğleneceksiniz, 19 yaşınızı görememenizi garanti ederim. Hard kullanım şart.
cb250rdan geçeçek 19 yaşında birine ne önerirsiniz hocam bu kadar düzgün kullanım yetti. aklımda 390 var ama topspeedi az geldi bide 450 nk var ama çinli diye önyargılıyım cb500 hornette hem ağır hem top speed kötü

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
cb250rdan geçeçek 19 yaşında birine ne önerirsiniz hocam bu kadar düzgün kullanım yetti. aklımda 390 var ama topspeedi az geldi bide 450 nk var ama çinli diye önyargılıyım cb500 hornette hem ağır hem top speed kötü
Cb 500 Hornet üzerine Stage 1+ Stage 2 yazılım evladır, Karacaahmet garanti

Derdim serserilik apaçilik değil hız derdim falan yok yapacağım şey boş yolda orda burda giderken tekere çekmek yani
Tamam gençsin cahilsin şuan troll değilsen.
Önce git bir eğitim araştırma hastanesinin aciline.
3 ve ya 5 saat takıl.
Sonra ertesi gün gasilhaneye git orada ölenler için ağlayan yakınları gör.
Sonra bir tekrar düşün.
Sert kullanıp teker yapacağım ama apaçi olmayacağım diyorsun.
Ölürsen yine iyi de sakat kalırsan yazık olur gençliğine.
Efendi gibi normal kullanıp bile ölen bir çok insan varken hala aksiyon peşindesiniz.

Motosikleti
Cb125f
Teker, top speed vs için motosikletin kalitesi pek önem arz ediyor mu yani sadece fikrimdir hangi motosikleti hor kullanırsan kullan peki fark etmez ha 250nk ha mt 25

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
3 ve ya 5 saat takıl.
Sonra bir tekrar düşün.
Efendi gibi normal kullanıp bile ölen bir çok insan varken hala aksiyon peşindesiniz.
Dostum boş ver, hepimiz uzun yaşayacağız diye bir kural yok. Bazılarımız erken ölecek arkalarından "ahh ahh vahh vahh" diyeceğiz, bazılarımız sakat kalıp motor işlerini bırakacak.

Bu işleri kadere bırakmak en sağlıklısı

Motosikleti
mF282585
3 ve ya 5 saat takıl.
Sonra bir tekrar düşün.
Sert kullanmaktan kastım motorun dayanıklılığı mtnin tekerde yatak sarması falan gibi bundan bahsetmiştim hangisi daha iyi olur diye. şehiriçi kullanıyorum gittiğim gideceğim maks hızlar belli tek yapacağım boş sahil yolunda teker yapmak bunu için sormuştum ama hata yaptık sorarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teker, top speed vs için motosikletin kalitesi pek önem arz ediyor mu yani sadece fikrimdir hangi motosikleti hor kullanırsan kullan peki fark etmez ha 250nk ha mt 25
madem alıyoruz imkan varken kaliteli motor olsun

Dostum boş ver, hepimiz uzun yaşayacağız diye bir kural yok. Bazılarımız erken ölecek arkalarından "ahh ahh vahh vahh" diyeceğiz, bazılarımız sakat kalıp motor işlerini bırakacak.

Abi sen beni sanırım reels kaydırırken gördüğün insanlarla karıştırdın sadece normal bir soru sordum

Motosikleti
Cb125f
Sert kullanmaktan kastım motorun dayanıklılığı mtnin tekerde yatak sarması falan gibi bundan bahsetmiştim hangisi daha iyi olur diye. şehiriçi kullanıyorum gittiğim gideceğim maks hızlar belli tek yapacağım boş sahil yolunda teker yapmak bunu için sormuştum ama hata yaptık sorarak
Belli ki forumda da yenisin buradaki kullanıcıların %90'ı sadece yazın sadece yazın 300+ kilo bmw gs tarzı binen dayılar ama soruna Gelecek olursak yani motorda teker yapılacaksa nk al geç

Abi diyorum belki bir akıl işe yarar da sonra anlıyorum bir bka yaramayacağını.
Doğru diyorsun.

Motosikleti
Cb125f
madem alıyoruz imkan varken kaliteli motor olsun
100.000 kilometre üstü yapan birçok ybr kullanıcısı var bunlardan biri benim yakın arkadaşım ama ben bugüne kadar 30.000 kilometre üstü yapan Mt görmedim ikisi de aynı firmanın motoru ya mt'nin ybr'den daha kalitesiz olduğunu kimse de iddia edemez

Motosikleti
mF282585
100.000 kilometre üstü yapan birçok ybr kullanıcısı var bunlardan biri benim yakın arkadaşım ama ben bugüne kadar 30.000 kilometre üstü yapan Mt görmedim ikisi de aynı firmanın motoru ya mt'nin ybr'den daha kalitesiz olduğunu kimse de iddia edemez
mtnin kullanıcıları yüzünden böyle olduğunu düşünüyorum bayiden çıkarıp insan gibi denemek lazım uzun kmler

Belli ki forumda da yenisin buradaki kullanıcıların %90'ı sadece yazın sadece yazın 300+ kilo bmw gs tarzı binen dayılar ama soruna Gelecek olursak yani motorda teker yapılacaksa nk al geç
Belli oldu zaten yazılanlardan bomboş muhabbetler herkesi tiktokta gördükleri apaçilerden sanıyor adamlar. Bizde biliyoruz neyin doğru neyin yanlış olduğunu sonucunun neler olabileceğini. Sadece soruma cevap vermek dışında herşeyi yazıyorlar

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Abi diyorum belki bir akıl işe yarar da sonra anlıyorum bir bka yaramayacağını.
Etkili ve yetkili bir abimiz diyor ki:
son_dakika_erdogandan_net_mesaj_sokma_akil_sekiz_adim_gider_1746353365_0748.jpg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
teker yapmak marifet değildir, zaten motorun kendi torku ile yapıyor tekere gelebilen her motor yapar.

Haa, crf gibi arazi motoru alırım, yolu olmayan araziye çıkarım, dağda ormanda kayaların üzerinden zıplarken önü kaldırmak gerektiğinde kaldırıp atlar geçerim diyorsanız tamam. ama o işler için de ciddi off-road eğitimleri alınıyor, öyle ben çıkarı msahil yolunda boş yolda teker yaparım şeklinde davranışlar uzaktan "idiot galiba" dedirtiyor, kimi genç kızlar böyle şeyleri havalı bulsa da onların aklı başında olanları da bu salak galiba diyor.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
BEnim merak ettigim apacilik yapmaktan ne anladigi. Ilk mesaji okuyunca aklima gelen soru bu oldu🙄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar