hangi marka moped

arkadaşlar
kanuni
yamaha
beldeyama
ramzey
gibi markalar içinde hangi tür moped almam lazım
yada moped mi alayım yoksa scooter mi

kanuni - moped power glx 2 vites benim 4 senelik motor ramzey 2007 fark acıyor.

yamaha derım cunku uzerındeki parca %50 ybrden alma honda cok tıtrıyor
kanuni ramzey ise yolda parcasını toplarsın yolda degmez yani

bıraz söyle paranıza deger verın alıyorsunuz cın malı tamam cın kötu demıyorum ıkı gırdı pıyasa yoksa fıyatlar ucuzlamazdı ama kardesım sızde barı saglam bısey bulun mısal cınlerın arora bır markası var saglam bişey ama turkıyede yok

beldeyama ile yamaha aynı zaten moped istiyorsan mobylette bionik ala bilirsin sittin sene yolda kalmazsın :bounce:

bende kararımı verdim zaten
doru diyonuz
yani alınc adam gibi alıcaksın
yamaha ile kanuni arasında zaten 50 ytl fark var
ben en iisi yamaha alayım

birde bir arkadaş yazmış ''moped ilkel demiş''

ii de sen bana hiç sordun mu paran var mı die

yamaha derım cunku uzerındeki parca %50 ybrden alma honda cok tıtrıyor
kanuni ramzey ise yolda parcasını toplarsın yolda degmez yani

bıraz söyle paranıza deger verın alıyorsunuz cın malı tamam cın kötu demıyorum ıkı gırdı pıyasa yoksa fıyatlar ucuzlamazdı ama kardesım sızde barı saglam bısey bulun mısal cınlerın arora bır markası var saglam bişey ama turkıyede yok

salamlık konusunda ramzeyı bu katagorıye katmıssın:cyclopsan 2.5 senelık ramzey 125 cc kullanıcısı olarak sana katılamıyorum 12 kazam var resmımdekı motorumla ve hıc bır parcası yerınden dusmedı saglamlık bakımından turkıyedekı cınlerın ıcınde ramzeyı tek gecerım saygılar :cherry: tek sorun tekerlek ebatları yuzunden manevra kabılıyetı yok her ssucooter gıbı kazalarımın %90 nınıda bu yuzden yaptım 80 85 ustune cıktımmı vıraj almak asırı zorlasıyor solugu benım gıbı ya ondekı arabanın tamponunda yada yolun kenarındakı kum yıgınının ıcınde alıyosun :cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar