Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    2,075
nexx superspeed fazlası ile memnunum daha sağlamlığını test edemedim Allaha şükür

ek: parçaları pahalı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MT revenge

2 kaska sahibim. Bell Qualifier ve LS2 FF353. LS2'yi ikinci kask olarak almamın nedeni Bell'in vizörünün LS2'den pahalı olması.

Givi 50.5 tridion ,vizör değiştirmeye gerek kalmadan kendi içinde siyah gözlüğümsü yapısı var ,sol alttan tuşla indirilip kaldırlıyor,oldukça kullanışlı ve sağlam duruyor.

ls f370
ne çok kötü ne çok iyi orta segment güzel bir model.yedek parça tedariği ve fiyatlarının uygun olması 2 yılda bir bu kaskı yenileme tercihi etmeme sebeb oluyor.

Motosiklet üzerinde uzun zaman geçireceksem veya karanlığa kalcaksam intercom ve şeffaf vizor olduğu için Bell Qualifier. Şehiriçi bol güneşli günlerde gözüm yorulmasın diye Ls2 FF353.

İki kaskım var ikiside shoeı.QWEST ve NXR. Rüzgar sesi konusunda nxr biraz daha başarılı.
Ayrıca küçük ama benim için çok önemli bir ayrıntı; Şehir içinde vizörün aralık/yarı açık pozisyonlarında nxr rüzgarı alıp üstten çok güzel atabiliyorken qwest rüzgarı içeri alıyor(vizörü tamamen kaldırdığımda aldığım rüzgardan daha fazlası) güneşin rahatsız etmediği çoğu zaman, sıcak havalarda vizörü tamamen kaldırmak zorunda kalıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar