Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    2,075
bende marushın kask kullanıyorum. o kadar güzel bi kask ki içinde rüzgardan gözlerim yaşarıyor:queen::queen:

harbıden marushın cok sorunlu bı kaskmı ya almayı en cok ıstedıgım sıyah-altın sarısı marushinin shivan dragon modeli ama bıcok kısı marushınden sıkayet edıyor :silent: ama baya iyi gibi duruyo anlamadım gıttı.suanda ozel yapım prototip yunus kaskı kullanıorum sanırım sadece bende var :cherry: hatta uzeınde mıkrofon ve telsız baglantı aparatı var ama telsızım olmadıgı ıcın test edemedım daha :D

harbıden marushın cok sorunlu bı kaskmı ya almayı en cok ıstedıgım sıyah-altın sarısı marushinin shivan dragon modeli ama bıcok kısı marushınden sıkayet edıyor :silent: ama baya iyi gibi duruyo anlamadım gıttı.suanda ozel yapım prototip yunus kaskı kullanıorum sanırım sadece bende var :cherry: hatta uzeınde mıkrofon ve telsız baglantı aparatı var ama telsızım olmadıgı ıcın test edemedım daha :D

Son düzenleme:
nolan 102 kullanıyordum.güneş vizörü dışarda çok kirleniyor ve ses yapıyordu.nolan103 le değiştirdim.daha az ses yapıyor.vizörün içerde olması çok iyi.ama burnuma deyecek ve rahatsız edecek diye düşünüyorum.umarım olmaz.yazın vizör açık güneş vizörü kapalı havadar bir sürüş umuyorum.

AXO carbon kevlar MX kaskı kullanıyorum.Seçeneklerde göremedim ama:( Hafif ve çok sağlam bir kask. Yalnız boyun bağı bir süre sonra çok fena can yakmaya başlıyor. Ben de oraya kauçuk bir bantla modifiye yaptım çok da iyi oldu:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GREX marka kask kullanıyorum,bizzat test ettim kaza esnasında hala boynum ve kafam sağlam fiatı 95 Euro Made İn İtaly

SUOMY booster dark metal kullanıyorum ve cok memnunum..

86269067.jpg

Son düzenleme:
ya arkadaşlar daha bugun LS2 Delta cene acılabilir kask altım tavsiye ettiler bende aldım kotumu aldım?

LS2 kask aldım. Fazla zaman olmadı ama memnunum. mat siyah, fiyatı da uygun. adres feyizoğlu :)

nolan ile lazer hala çoğunlukta.. umarım diğer başlığını ucuz kasklar oluşturmuyordur.

Benim Kaskın Markası da yok :) Ben PYG diye bi kask kullanıyorum ama yakın bir zamanda iyi bir kask alıcam kesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
uvex kullanıyorum çok memnunum baya bi pahası var keratanın :p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zeus 905B...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar