Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    2,075
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Marushin in çocuk kaskını kullanıyorum, parlak siyah. Şu ana kadar memnunum ama artık buğu yapmaya başladı değiştirmem egerekiyor vizörü, ses yalıtımı fena değil ortalama bir kask ama çocuklar için ideal :mrgreen: Fazla seçeneğim yok ama maddi imkan olursa beyaz Arai istiyorum zira kafama olan yegane küçük ve sağlam kask :cat:

ceneden acılan kask almayı dusunuyorum artıları eksılerı nelerdır bılmıyorum bılen arkadas yada kullanan arkadas anlatırsa sevınırım

ceneden acılan kask almayı dusunuyorum artıları eksılerı nelerdır bılmıyorum bılen arkadas yada kullanan arkadas anlatırsa sevınırım

İyi bir marka olursa daha güvenli olacaktır.Çünkü kilit mekanizmasının -Allah korusun- bi kaza anında açılıp tehlike yaratmaması gerekir.Bide şu özdeyişi hatırlatıp;"Kafana ne kadar değer veriyorsan o kadarlık kask al!" deyip,flip up(Çeneden açılır kask)'a elinden geldiğinin fazlasını vermen gerekir.Bende Schuberth C2 var,biraz tuzludur ama hakkını verir.Nede olsa Alman.Ama sen bütçene göre ve bazı karşılaştırmaları gördükten soonra en iyisini almalısın.

vemar var bendede ciddi bir buğu problemim yok şimdiye kadar üstelikte gayet sıkı tutuyor yüzümüde bedeni L olduğu halde diğer çoğu markada M oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar