Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

Hangi Marka Kaskı Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    2,075
İXS'in anket listesinde neden olmadığını anlamadım. Ben HX-275 modelini kullanıyorum.
Policarbon dış kabuk, yeni nesil MAT Renk Teknolojisi NMT (M31), Güneş Vizörlü, Anti-Fog cam, Rüzgar Saptırıcılar başlıca özellikleri. Kesinlikle tavsiye ederim, çenede ve alında havalandırma düğmeleri var. Bu düğmeleri açtığınız zaman kaskın içinde hoş bir esinti oluyor. Buğu yapmaması ise süper. Gerçi camın bu özelliği ne kadar sürer bilmiyorum. Şu anki satış fiyatı 299 TL. Ben aldığımda 275 TL idi. Zamlandı galiba.

2hztuh1.jpg

Son düzenleme:
Shoei Multitech, Nolan N85. Belki birde yaz için Nolan N43. Bu arada içlerinde en konforlusu Shoei, ah birde güneş vizörü olsa.

konu hortladı mı bilmiyorum ama bende ls2 upside kullanıyorum 1350 g ağırlığında hem hesaplı hemde şık

Nolan N85. Full face.açılır kapanır buğ yapmaz güneş vizörlü. N-com intercom hazırlığı var. Sharp tan 5yıldızlı yanılmıyorsam. Birçok muadili kask denedm.ben en çok bunda rahat ettim.ayrıca ozellıklerinin benzerlerinden fazla olması tercihm oldu.

scorpion exo 750 battle lord beyaz şişirip yüzünüze tam oturtuğunuzda 240+ da çene size doğru gelmiyor kafa salınım yapmıyor aerosu gayet başarılı havalandırmalar süper vizor kanada malı çok soğuk havada biraz buğu yapıyor 0 derecelerde kullanmışlığım var ama belli hızın üstünde havalandrmaları açarsanız gene buğudan eser kalmıyor çok düşersede bi tıkla vizör azıcık aralanıp hava giriyor içeri :D. vizör kolayca çıkıyor eldivenli kafamda takılıyken çıkardım :D double d kilit bazen deli edebiliyor ama güvenlik süper tabi görünüm 10 numara fiyat güzel malzemede Fiberglas/Kevlar™ Matrix Kabuk içi komple çıkyor temizleniyor teri şahane emiyor ona laf yok gece vizör görüşüde güzel tatmin edici yani memnun olduğum kendimi güvende hissettiğim tek eksileri 1550 gr lık ağarlığı , biraz yüksek hızdaki rüzgar sesi ve çene altından giren haava :D ama bi buff yada balaklava ile bu çözülüyor :)

http://www.motomaxonlineshop.com/main/scorpion_exo750air_battle_lord_beyaz_kapali_kask-pmu1067.html

ls 2 cartoon single (parlak siyah) kullanıyorum
free-m çeneden açılır kask kullanıyorum (bu kaskın vizörünü çok beğendim kir ve su tutmuyor görüş çok güzel kendisi ise eh işte 2 vizör le beraber 85 tl gersini siz hesap edin)
unutmadan birde zc mi ilk aldığımda mecburiyetten satın aldığım 25 tl lik 2 yoğurt kovam var :)))

shoei xr 1000 2 adet aldım biri paketinde hala...:queen: güneş için ayrı vizör aldım bayağı rahatlattı beni amam açık renkli vizör almak lazımmış mesela sarı akşamları sıkıntı olmasın diye özellikle...

Motosikleti
Cbr 650F
gdr kullanıyorum çok şikayetim yok aslında hiç yok :)

2 saat sonra kask ve eldiven almaya gidiyorum eminönü ne

ucuz ama kaliteli
tavsiye bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar