Hangi Marka Beyaz Eşya Almalıyım ?

Hangi Marka Beyaz Eşya Almalı ?

• Kullanılan toplam oy
    17
Siemens'i tek geçerim.. Zaten biz de burada siemens bayiisi olduğumuz için kalitesini biliyoruz ayrıca yazlıktaki herşeyimiz de siemens..
Diğer markalara göre biraz daha pahalıdır ama uzun ömürlülük konusunda hakikaten iyidir yani.. :)

eskiden olsa arçelik derdim ama yeni serileri öyle değil bizde 2 hafta önceye kadar 19 yıllık arçelik kullanıyorduk hala çalışıyordu ama kıyafetleri yıpratmaya başlamıştı ufak bi araştırmadan sonra Bosch marka aldık. valla gayet güzel bakalım bu kaç yıl gidicek :) (elmas kazan vs vs bişiler çıkmış ama hiç anlamadım biz yine normal kazanla devamm :d)

_w_

Cevap veren bütün forumdaki kardeşlerim ve abilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Konuya birde anket koydum. (Aslında konuyu açarken koycaktım ama unutmuşum, Şimdi mesajları bir bir okudum BOSCH önde :) ) :) Yeni cevaplar ve deneyimleri bekliyorum

_w_

SIEMEns marka aldım arkadaşlar bosch bayisyle fiyatta anlaşamadık. Sıemens aldım.

bosch çok pahalı. Vestel derdim. Ama ankette yok. Arçelikten çok ağzım yandı servisinden. Sana kalmış

ankette arçelik % 0 yüreğim soğudu valla,oh olsun
alacağınız ürünleri şikayet var 'da sorgulayın
fikir sahibi olursunuz.

yav ankette neden vestel yok?

Neyse gerçi almışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın :)

_w_

Çok teşekkür edıyorum arkadaşlar. Arçelik servisindeki çalışan akrabamız bosch-sıemens al dedimişti. Sıemens Servisde zaten sıemens ve bosch servisi .aralarında fark olmadğını söyledi. Yanlız şuna dikkat ettim sadece sıemens te mi bilmiyorum ama makina fabrikada deneniyormuş. Kutuları felan söktük. Bir baktım makinanın içinde su damlacıkları var. Adam fabrikada denendğinı söyledi. Mağazadakinin de içi ıslaktı. Cvb veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bir baktım makinanın içinde su damlacıkları var. Adam fabrikada denendğinı söyledi. Mağazadakinin de içi ıslaktı. Cvb veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum...
Ben olsam makinayi kurdurmadan hemen geri iade ederdim.
Böyle palavra olurmu yahu!!!

hocam arçelik ve benzeri markalar falan almada ne alırsan al..arçelik buzdolabı,lcd tv ve çamaşır makinası almıştım..hepsi en az iki kere servise gitti..

_w_

Ben olsam makinayi kurdurmadan hemen geri iade ederdim.
Böyle palavra olurmu yahu!!!

abi adamlarla birlikte aldık makinayı depodan kutulu 0 bir şekilde getirdik naylonlarını felan ben söktüm kutularını felan . . . Dayımlarda profilo aldı onlarinkide aynı çıktı(farklı bir bayidn aldılar). Adamlar getirirmedn test yapılıyor dedi.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
abi adamlarla birlikte aldık makinayı depodan kutulu 0 bir şekilde getirdik naylonlarını felan ben söktüm kutularını felan . . . Dayımlarda profilo aldı onlarinkide aynı çıktı(farklı bir bayidn aldılar). Adamlar getirirmedn test yapılıyor dedi.

Abicim içinden su çikti diyorsun.
Kutuda olsa ne olur olmasa ne olur?
içinde su varmi?
Var.
Böyle komedi olurmu yahu?
Burdada siemens var ama içinde su yok.
Burdakileri fabrikada kontrol etmiyorlarmi?:)

yahu birak simens falan,
yengen dün çamasir yikadi.
Simdi gittim baktim.
Dün çamasir yikanmis makinada bir damla su yok.
Bu nasil bir mevzu anlamis degilim.
killandim ben yalan yok.

_w_

Abicim içinden su çikti diyorsun.
Kutuda olsa ne olur olmasa ne olur?
içinde su varmi?
Var.
Böyle komedi olurmu yahu?
Burdada siemens var ama içinde su yok.
Burdakileri fabrikada kontrol etmiyorlarmi?:)

yahu birak simens falan,
yengen dün çamasir yikadi.
Simdi gittim baktim.
Dün çamasir yikanmis makinada bir damla su yok.
Bu nasil bir mevzu anlamis degilim.
killandim ben yalan yok.

abi beni kıllandırdın :) . Su dediğim küçük damlacıklar şeklndydi. Bakalım artık hayırlısı...

bosch ve siemens aynı grubun markası. birbirinin benzeri ürünleri var hep. almandan şaşma. ikisinden beğendiğin ürünleri al.
A+ önemli bir faktör olması lazım senin için. elektrik tüketimi yüksek makineler 2-3 senede kendi paraları kadar elektrik faturası ödetebilirler sana.
son olarak çamaşır makinelerinde A++ ve A+++ gibi abartı enerji tasarrufu sağlayan makinelere itibar etme. bu tip makineleri kullananların en büyük şikayeti makinenin temel yıkama görevini yerine getirmemesi. enerji tasarrufu yapıcaz diye saçma sapan şeylerden kısmışlar. benim duyumlarım bunlardı tabi herkesin görüşü değişir.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eşya işlerini bırak yenge düşünsün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar