Hangi Marka Beyaz Eşya Almalıyım ?

Hangi Marka Beyaz Eşya Almalı ?

• Kullanılan toplam oy
    17
Mersin İl Temsilcisi
miele satış mağazasında çalıştığım için söylüyorum, dünyada 1 numara olan bir markadır. pek duyulmaz ve oldukça fiyatlıdır.

ben 2 sene önce evlenirken siemens baskısı altında kalmamış olsaydım elektrolüx alırdım.
çok daha yüksek proğramları modelleri siemensin 2-3 proğramlısı ile aynı fiyatta idi. hatta çamaşır makinesini çalıştırdıklarındaki sessizliği filan teşhir edince hayran kaldım ama hatuna anlatamadım.

aslına bakarsan kırışıklık vs proğramlarında siemens iyi çıktı. sülalecek sırf bu yüzden siemens kullanıyoz ama benim aklım elektrolüx te ;)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yavaş yavaş dhw ayarında bir forum oluyoruz

siemens forever :p

yavaş yavaş dhw ayarında bir forum oluyoruz

siemens forever :p

valla orda en aklına gelmeyecek konular da bile fırtınalar kopuyo..ben de beyaz eşya alacağım zaman, elektrik süpürgesi özellikle, aman allahım millet neler nelerini araştırmış...ortalarda teknik veriler uçuşuyo...

Arçelik beyaz eşya aldıktan sonra müşteri memnuniyeti anketi soruları;gelen servis elemanları galoş giydi mi?ürünü monte ettikten sonra etrafta pislik bıraktı mı?üzerleri pis kokuyor muydu?Gelen servis elemanlarından memnun kaldınmız mı?Türkiye'deki en kaliteli servis ağı bence arçelikte.

14 yıldır bosch bulaşık makinası kullanıyoruz 1 2 ufak arzası ve kozmetik görünümü haricinde hala iş görüyor buna dayanarak 6 yıl önce yine bosch fırın aldık ancak bulaşık makinası kadar sağlam çıktığını söyliyemem

8-9 senedir vestel çamaşır makinası kullanıyoruz ve tedaşın yüksek voltaj göndermesi sonucu verdiği kapak arzası dışında hiç sorun çıkarmadı. Aynı zamanda buzdolabınıda kullanıyoruz 10 yıl önce almıştık onuda. 1 kez fan sorunu verdi onuda 5tl gibi komik bi rakama yaptırdık yakın zamanda.

Bana kalırsa vestel daha sağlam. Diğer markalara göre fiyatı nasıl bilemem ama alacak olsam yine vestel alırım

babamların beyaz eşya mağazası var ve bu konuda bilgim yeterince var:

bu yazdığın markaların hepside çok iyi markalar,
profilo,boş,simens aynı fabrikanın ürünüdür 3 üde aynıdır
arçelik,beko,altus bunlarda aynı fabrikadan çıkar 3 üde aynıdır bitek isimleri farklıdır
hangisi ucuzsa işini görüyosa git tereddütsüz onu al derim...

Mersin İl Temsilcisi
aslında donanım haberi kastedecektim ama o dh olarak anılıyor
gerçi dhw yani darkhardware deki üyelerin bazıları da işin suyunu çıkarıyorlar yeri geldimi

yok abi, aşmışsın sen...
yakında bir erk üstünde arşa tekamül edersin... :p

bir tahayyül et, vehminde bile anlarsın :p

Samsung dememiş kimse.Fotoğraf makinesi notebook printer cep telefonu gibi cihazlarda hızlı ve başarılı bir gelişim gösterdiler.çamaşır makinesi de bunlardan biri. Dartyde 6-7 kg makineler 500 lira civarında satıldı...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
brandt tavsiye ederim.
Onunla geçireceginiz keyifli anlari hayal bile edemezsiniz.
bekar evimize nese ve mutluluk getirmisti.
Bir daha da rastlamadim, hala satiliyordur herhalde!!!
Allah yapandan satandan razi olsun.

fazla doldurmamanızı öneririm.
bizde öyle doldura doldura bozuldu .başta bilyeleri sonrada rulman dağıtmış ve tambur delinmiş. Ayrıca motor zorlanarak kabloların erimesine neden olmuş. Yeni parçalarda uymadığı için durduk yere masraf çıkarttı bize. :(
şu anlık bir sıkıntı olmadı ama bakalım zaman ne gösterecek :) 20 hazirana kadar dayansın bize yeter

Moderatör
Bende 4 yil once evlenirken samsung buzdolabi almistim, fiyati cok uygun devasa biseydi. Memnunumda.
Ve evet servis bakimindan en iyisi Arcelik olsa gerek. En ufak bir ilde bile 2 tane servisi oluyor.
Serviste calisan bir arkadasim soylemisti, eski uretilen beyaz esyalarin daha dayanikli oldugunu.

_w_

Arkadaşlar şu an itibariyle iki marka arasında kaldım.
1-samsung 8 kg 1200 lira 12 ay taksit
2-bosch 8 kg 1620 lira 12 taksit
Arkadaşlar hangisini alayım?

biz de birçok makina var
bosch, siemens güzel fakat,
en iyisi ve en sağlamı dersen, Miele!
biraz pahalı olabilir fakat 1 kere alacaksan en iyisi olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar