Hangi Marka Beyaz Eşya Almalıyım ?

Hangi Marka Beyaz Eşya Almalı ?

• Kullanılan toplam oy
    17
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
O kadar pahalı birşey almana gerek yok, nihayetinde yaptığı iş çamaşır yıkamak :)

Emin ol ki anamın ben evlenmeden 10 sene önce aldığı ve hala kullandığımız (9 yıllık evliyim, yani 19 yaşında) arçelik makinanın
yıkadığı atlet don ile dünyanın en pahalı makinesinin yıkadığı don atletin temizlik olarak hiç bir farkları yok :mrgreen:

bak bu 9 kg 1200 devir ;

http://www.hepsiburada.com/Liste/ve...=mtvestelcmhxxl94&categoryId=155121#Gorseller

Servis ve yedek parça avantajı olarak da seçtiklerinden üstündür.

Arçelik'in servis ağı çok iyi; benim çamaşır makinesinin kömürü bitmişti, bikaç günde motoru bulup değiştirdiler. Müşteri hizmetlerinden de servisle ilgili arayıp memnun kaldınız mı diye bilgi aldılar. Ama, özellikle yeni makinelerin ömrünün daha kısa olduğundan bahsediliyor, o bakımdan iyi seçmekte fayda var.

Babamlarda 90'da aldıkları Almanya'da üretilmiş bir bulaşık makinesi vardı. Ben o makineyle büyüdüm. En son 4 ay önce al bu bozuldu yarım yamalak yıkıyor diye bana verdiler ama atık su borusu tıkanmış hala taş gibi yıkıyor makine. :D Şu anda üretilenler o kadar kaliteli değildir ama tahminen. Alman malı bence yine de daha iyidir.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu konu dallanır budaklanır
eski makinaların daha sağlam olmalarının baş nedeni elektronik devrenin azlığıdır herhal
sağlamlık bakımından hoover da pek bir övülür

_w_

Biraz kalabalık aileyiz biz birden yorgan gibi büyük şeyleri yıkamak istiyorlar. Bosch mu alsam samsung mu alsam? Samsung da dengeleme sorunu var diyolarya... İyice kafam karıstı :-(

miele i tek geçerim çamaşır makinasında!
mutfak eşyası olarak, siemens veya gaggenau
sinema-salon-tv-müzik, bang & olufsen

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------

www.miele.com.tr ye bir bakın, fiyatlarını öğrenin ve inceleyin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O kadar pahalı birşey almana gerek yok, nihayetinde yaptığı iş çamaşır yıkamak :)

Emin ol ki anamın ben evlenmeden 10 sene önce aldığı ve hala kullandığımız (9 yıllık evliyim, yani 19 yaşında) arçelik makinanın
yıkadığı atlet don ile dünyanın en pahalı makinesinin yıkadığı don atletin temizlik olarak hiç bir farkları yok :mrgreen:

bak bu 9 kg 1200 devir ;

http://www.hepsiburada.com/Liste/ve...=mtvestelcmhxxl94&categoryId=155121#Gorseller

Servis ve yedek parça avantajı olarak da seçtiklerinden üstündür.

Allah sana uzun ömürler versin...
Aynı şeyi ben önerecektim...
Benim evimdeki tüm elektronik eşya Vestel.
Bosha,siemense o kadar para vermeye ne gerek var arkadaşlar.
900 tl ye alınacak aynı özelliklerdeki bir makinaya neden 1500 tl verilirki anlamış değilim.
illa adı sanı olsun çamurdan olsun o kadar verilir diyorsanız..Bir iktisatçı gözüyle bende derimki;bu firmaların küresel düseyde reklam politikalarından doğan yüksek reklam maliyetlerinden dolayı ürün fiyatlarına yansıyan artışları (kalite farkı adı altında) siz ödüyorsunuz desemmmm :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o markaların içinde

zaymıns

bulaşık çamaşır fırın 4 yıl oldu
çok çok memnunum

---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:19 ----------

miele i tek geçerim çamaşır makinasında!
mutfak eşyası olarak, siemens veya gaggenau
sinema-salon-tv-müzik, bang & olufsen

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------

www.miele.com.tr ye bir bakın, fiyatlarını öğrenin ve inceleyin.

miele evet tek geçilirde kaç kişi burada miele kullanabilir tartışılır tek üstün tarafı kazanının formuydu 5 yıldır sımenstede aynı kazan var

ses sistemine gelinceeee

ben el yapımı lambalı anfi,preanfi,cd çalar ve yine elyapımı kolonlar ve el yapımı kablo sistemi kullanıyorum
hi-end diyorlar
tavsiye ederim, şu ana kadar müzik dinlemnemişim dersiniz.

Üstad biz bosch ve siemens kullanıyoruz ve çok memnunuz zaten ikiside aynı fabrikadan aynı üreticiden çıkıyor ikisinide tercih edebilirsin pişman olmazsın ha çok param var dersen mielle den şaşma derim :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Beyaz esyada kaliteli ve saglam yerli urunlerimiz var.
Fakat genellikle ithal urun tavsiye ediliyor.
Baska bir topicte niye bizim yerli uretim motosikletimiz yok diye aglasanlarin dikkatini cekmek isterim. :)

Bosch ver gerisini. Bende her türlü beyaz eşya Bosch ve çok memnununm. Soranada tavsiye ediyorum...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Baska bir topicte niye bizim yerli uretim motosikletimiz yok diye aglasanlarin dikkatini cekmek isterim. :)

zerre alakası yok
sabancı gibi koç gibi firmalar yerli otomotiv sektöründe öncü olmaya çalışmaktansa marketçilik yapıyorsa ben suçu tüketicide aramam
bu firmalardaki imkanın 10 da 1 ini versinler tank yaparım
belli ki küresel sermaye piyasasındaki büyük abiler izin vermemektedir

Arkadaşlar ben de Arçelik yada Beko dan şaşmayın derim. Beko daha ağır basar çünkü Avrupa ülkelerine ihraç edildiği için kalite standartları daha yukarıdadır. Aslında en iyisi daha önce belirtildiği gibi Miele dir ancak fiyatları çok uçuktur ve arıza verirse, servis Koç grubunda olduğu gibi aynı günde gelmeyebilir, gelirse ve parça değişimi gerekirse parça fiyatı ve temin süresi yine üzer. Elektronik eşya hariç Beko dan şaşmayın derim ancak çamaşır makinenizi en az 7 kiloluk alın, buzdolabının derin dondurucu haznesi geniş olsun, bulaşık makinesinde en az 5 proğramlı birşey almaya gayret edin. Ha birde sıcak su girişli bir çamaşır makinesi alıp boşuna fazladan para ödemeyin.
Türkiye deki markalar arasında servisi en iyisi olan Koç grubudur bunu unutmayın, çabuk gelir hızlı çözüm üretir, her türlü nazı çeker. Fiyatları diğer markalara göre daha uygundur, garanti süreleri daha uzundur.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
zerre alakası yok
sabancı gibi koç gibi firmalar yerli otomotiv sektöründe öncü olmaya çalışmaktansa marketçilik yapıyorsa ben suçu tüketicide aramam
bu firmalardaki imkanın 10 da 1 ini versinler tank yaparım
belli ki küresel sermaye piyasasındaki büyük abiler izin vermemektedir

Bahsettigim sey o degil.
Dünya çapinda markalarimiz varken bile ithal ürün tavsiye ediyoruz.
Ben tüketici zihniyetine dikkat çekmek için yazdim o satirlari.
Sen olsan cesaret edebilirmisin?

Ben şu makinayı şu kadar süredir kullanıyorum demek yanlış, zira ilk yıllarda üretilen ürünlerin tamamına yakını sağlamdı. Şu an hakkında pek te iyi şeyler söylemediğimiz Arçelik marka çamaşır makinamız var. 21 yıldır sorunsuz çalışıyor. Ama şimdikiler için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

By Mükemmel e katılıyorum.en azından,bozulduğunda parçasının en rahat bir şekilde bulabileceğiniz bir marka ben olsam hiç riske girmezdim en iyisini aramak bile risk,en iyisi bile bi gün bi yerde arıza veriyo sonuçta ve o alman markalarının parçası bile 6 haftada getirttiriliyo 6 haftada kim elde bulaşık yıklamak ister :D

ben Hoover Candy Beyaz eşya yetkili servisiyim bosch garanti süresince problem yok ama garanti biterse vay halıne çamasır makınası pomba motorunu 95 liraya aldım geçenlerde parçası pahalı... arçelik beko dersen eskisi kadar kalıtelı değil eski makınası olanlar bilir 2100-2200 serisi olanlara bakın bide yeni üretim olanlara plastik tambur olduğu için pek sağlıklı değil hep arıza çıkartıyor Eski arçelik yeni arçelik var karıştırmayın... evet servis ağı çok ama arızasıda çok made in P.R.C yazıyor artık ürünlerde. Profilo yıllardan beri aynı kalite fazla arıza yapmaz yedek parçası ucuzdur. Bunları üstüne birde Hoover 9 kg 1400 makına var süper sessiz ve problemsiz isterseniz bi bakın derim..Kullanıcı hatası hariç hiç genetik problem çıkarmadı http://www.hizlial.com/beyaz-esya/camasir-makineleri/hoover-vhd9143zd9-kg-1400-devir-dijital-gostergeli-tek-su-girisli-camasir-makinesi_04.006.1080.0005.htm eğer daha sade istiyorsanız vhnd 810 var onu onerebilirim..
di-MZ50.jpg
bu 6 kg luk gorunuşleri aynı ama kolay ütü programı hızlı yıkama 14 29 44 dakika geç başlatma fonkısyonu var birde Allah korusun evde bulaşıcı hastalık varsa eğer damla şekilli düğmeye bastığımızda aktif olur derinlemisine %100 hijyen sağlar

Son düzenleme:
arçelik-beko yerli üretimse türkiyede üretiliyorsa tabiki alın kullanın!
türk malı şuan alman-isviçreden sonra gelen kalitede kafa kafaya bile olur istenirse...
p.r.c - china üretim olduğu için birçok ürün, miele hala hazırda orjinal kaldığından dolayı tavsiye ederim.
geçenlerde matkap aldım kendime, bosch marka aldım, macaristan da üretildiği için, aeg vardı germany-almanya tercih etmedim
dewalt vs black&decker hepsi çinde üretim. würth de var fakat pahalı sanırım matkapta...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bosch bayisi olarak kesinlikle bosch derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar