- Motosikleti
- CBR 125 R 2014
Evet hocam anlıyorum seni. Ama sen bana güven. Markalar ile bir bağlantım yok. MT 25 kullanıyorum. Lastiğim kışlık Anlas Wintergrip. Bu soğuk ve yağışlı havalarda dahi virajım-frenim gerçekten iyi. Nisan gibi kendi MT motoruma da Torne alacam.
Şu videoyu mutlaka izle : https://www.youtube.com/watch?v=HA-qYKYsszs
Sosyal medya sorumlusu Fatih bey vardır. Facebook'da Anlas hesabında. Sorularınıza geri döner. Ama mesajınızda ismini de belirtin. Ben kendilerine karşı biraz "kıl müşteri" idim. Saygısız-densiz değil. Fazlaca araştıran-bilen. Paatronları ile dahi görüştüm bayi bulamama konusunda, kendisi bizzat yardımcı oldu. Bunları geçelim derseniz;
Radyal lastiğin ortası daha sert kenarlar daha yumuşak olur. Bu da daha homojen aşınma sağlıyor. Testlerde ve ben dahil kullanıcı yorumlarında kötü birşey yazan pek yok. Yola basması da daha iyi oluyor. Yağ gibi akıyorsun yolda. Radyal olan-olmayan çabuk fark ediliyor sürünce. Hero Hunk eski motorumda da yazlık-kışlık set halinde Anlas kullandım. Rosso II daha iyi lastik. Özellikle sıcak havada. Ama aradaki farkı etmez. Yani Rosso 100 ise Tournee 92. (Misal) Ama IRC 60 mesela. Otomobil ve Motosiklet lastiklerinin önemini bildiğim için bu konuya çok kafa yordum. Kendime birşeyler kattığımı düşünüyorum. Ben Tournee alacam sana da tavsiye ederim.
Parayı sen kazanıyorsun harcamak senin işin. Ne Alberto Pirelli'yi tanırım Ne Eray Bey'i.
benim orijinal lastikler radyal değil ben şimdi kullandığım pilot street ile anlas arasında kaldım gidemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Anlası da çok merak ediyorum