- Konu Yazar
Dostum motolastik tekiler alman üretimi ben bizzat kendim aldım. İletişim bilgileri mevcut arayıp sorabilirsin.
Lastiğin üstünde mi yazıyor nasıl teyit ediyorsunuz?
Dostum motolastik tekiler alman üretimi ben bizzat kendim aldım. İletişim bilgileri mevcut arayıp sorabilirsin.
Ben de dominar için Mitas Sportforce düşünüyorum ancak tam emin olamadım çok karmaşık birşeymiş bu lastik mevzuu.
Hocam herkes ayri birsey soyluyor maalesef burdan karar vermek dogru degil ama on bilgin oluyor en azindan. En mantiklisi bir arkadasinda varsa bir kullanip bakmak. Ben pirellide karar kildim continentalin daha yumusak hamurluymus ama gerek yok bu sefer omru cok kisa olacak.
Ben de dominar için Mitas Sportforce düşünüyorum ancak tam emin olamadım çok karmaşık birşeymiş bu lastik mevzuu.
Lastiğin üstünde mi yazıyor nasıl teyit ediyorsunuz?
Aldın mı dominarı? Hayırlı olsun. Güle güle kullan. 15000km kullandım orjinal lastiklerini ama daha iyisini takabilirsen tabiki tak. Kaliteli lastiğin zararı olmaz.
Geçtiğimiz cuma günü aldım, teşekkür ederim. Yağmur çamur her türlü kullandığım için orjinal lastik hakkında duyduklarım çok korkuttu beni. Lastiği 1 ay erteleyecektim sigorta vs. yüzünden ama erkene almam gerekecekmiş gibi hissediyorum. Dominar için ne önerirsin?
Ben orjinal lastiklerle 15000km yaptım. Yağmurda azıtmayacaksan çokta kötü değiller ama ıslak-kuru yada kuru-ıslak geçişleri rezalet. Yazın sıcak havada güzel tutuyorlar.
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımda gördüm "MICHELIN Pilot Power 2CT" diye bir lastik o da yeni taktırmıştı arkası 150/60/17 lastiğe dokununca bile farkettim resmen yapışıyordu bu lastiği kullanan var mı? birazdan sipariş verice son kararımı veremedim rosso II'yi sipariş vericem sanırım
benim orijinal lastikler radyal değil ben şimdi kullandığım pilot street ile anlas arasında kaldım gidemiyorumYazında kışında ıslakta ve kuruda aynı lastiği kullanıyorum muğlada olduğum için.Şu anda 7 senelik lastik takılı motorun üstünde daha beni sağanak yağmurda nede çok soğuk havalarda ürkütmedi o yüzden çok kararsız kaldım.Senin önerin ne olur ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Anlası da çok merak ediyorum![]()
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımda gördüm "MICHELIN Pilot Power 2CT" diye bir lastik o da yeni taktırmıştı arkası 150/60/17 lastiğe dokununca bile farkettim resmen yapışıyordu bu lastiği kullanan var mı? birazdan sipariş verice son kararımı veremedim rosso II'yi sipariş vericem sanırım
Neye kara verdiniz?Sizin kararınız sanırım benide etkileyecek.