Hangi kaskı kullanıyosunuz ?

Bell RS1 kullanıyorum.

3 katmanlı fiber glass - karbon fiber - kevlar.

Prof işi bi kask çok memnunum ancak fiyatı 1.750 TL kadar iridyum vizör de 350 TL kadar :)

Hjc rpha 10 lorenzo carbon , kullanıyorum.
Tek memnun olmadigim kismi kaskin İntercom kullanımına uygun olmamasi. ( Hoparlör yuvası yok , olmadığı gibi hoparlor konumlandirilacak kısım , çene kayısının kask içinden çıktığı alana denk geliyor.)

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Zeus Bluetooth lu olanindan zaten o özelliğinden dolayi aldim 2.5 sene oldu gayet iyi vizor ve içlik kismini degistirdim. Mekanizmasi falan(açılır çene) sikintisiz ve saglam ama biraz ağır yav :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim bende givi 50.2 kullanıyorum 10 ay oldu.gayet memnunum.ses olarak rüzgar sesi ağırlıkta.n11 den indirimle falan yakalamıştım 290 liraya aldım direk atladım tavsiye ederim.nolan 64 agv k3 ayarında bir kask.350 ye falan alabilirsen mt lerden kat ve kat daha iyi.

NEXX X.T1 kullanıyorum. Bir arkadaşımın artçısı da kullanıyordu ve çok beğenip, yurt dışı incelemelerine baktım, yorumlar hep olumlu olunca aldım ve memnunum...

Şurdaki inceleme bana gayet güzel fikir vermişti. Biraz gürltülü ve ventilasyonu yetersiz bulunmuş ama bence 120-130 ortalamayla giden ortalama bir şehir kullanıcısı için bu özellikleri de bana yeterli geliyor,

http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/nexx-xt1-review/

Artcim ve ben de Shoei Gt air mevcut.
Ilk kaskim suan ancak performansindan cok memnun oldugumi soyleyemem..
Dizayni disinda bir numarasini goremedim, bir de gunes vizoru olmasi sayili artilarindan..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mt blade racelıne 230 lırayamı ne almıstım dot onaylı. Gorus acısı guzel, vizoru kalıtelı gorusu bozmuyor. Kazada gorevını cok ıyı yaptı bu fıyatlara baska kask arama.

Nolan N 64

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Nolan N 64 smart 10

Nolan N104 Absolute kullanıyorum.

Çok memnun değilim;

1-Çok ağır kask.
2-Çene açılır kask, rüzgar sesi çok fazla alıyor.
3-Çene kısmındaki çıkarılabilir kumaş parça sürekli çıkıyor, tırnakları kırılmaya çok müsait.
4-Intercom bağlantı kapakları kendi kendine düşüyor. Tırnakları zayıf kırılmaya müsait.
5-Alt çene bağlantısının altında cilde temas edecek yer sürekli yana kayıyor ve cilde kayışın bir kısmı temas ediyor.
6-XXL bedeni büyük olduğu için Yamaha Xmax lerin sele altına sığmıyor.

İyi tarafları,
1- Havalandırma çok iyi. Terletmiyor.
2- Gözlük ile çok rahat kullanımı var.
3- Güneş vizörü kullanımı güzel.

Hjc is17 kullaniyorum.Fc motodan 680 e aldim yaklasik 3 ay once.O fiyata cikabilirsen eger pisman olmazsin diye dusunuyorum.Kredikartina taksiti gomup alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar