- Motosikleti
- Pilsan Cobra
Valla fark etmez 3. Aldığıda koptuAcaba oem kayış ne marka.
Valla fark etmez 3. Aldığıda koptuAcaba oem kayış ne marka.
Bel korumasi olunca, mont da giyince hic bisey olmuyor. Medley, sh, dio gibi tunelsiz scooterlar dahs fonksiyonel, gidon altina as torbani marketten eve gibi gibosh tarzı scooter lar ın oturma pozisyonu çok kötü bel ağrısı yapıyor
kışın soğukta farın altından girin rüzgar gel çevresinden sırtınıza kadar vuruyor
ben bu yaşıma kadar bel ağrısı edir bilmezdim dio aldım alalı belim ağrıyor zaten satışta eğer satarsam araba alacağım yok almazsam pcx veya spacy alırım
fiyatı güzelmiş yedek parça/sarf malzemesi varsa bence alınırhocam, bu seçeneğe de bakın.
mobilup, peuogeot'un distribütör firması. epeyce şehirde şubeleri var.
10 bin'e lastikleri değiştirdin mi honda'nın yarı fiyatına 16" jantlı, ön-arka abs'li motosikletin olur. hava soğutmalı ama 170 cc.
aprilla satan bile bu modeller icin "aman abi, satmak bile istemiyoruz" demisti bana. Hatta manisadaki bayi stelvio ya da mandello alana hediye ediyordu@Motoseverrr kayışı sordum dün. Hepsi oem’miş alternatif alacaktım ama bulamadım diyor. Üstelik alfa servisi var bu adamın. Sanayinin içinde yani.
Acaba varyatörde bir tasarım hatası falanmı var veya kayış üretimleri çok mu eski?@Motoseverrr kayışı sordum dün. Hepsi oem’miş alternatif alacaktım ama bulamadım diyor. Üstelik alfa servisi var bu adamın. Sanayinin içinde yani.