Hangi Honda Scooterını almalıyım?

Motosikleti
CB125F
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu an bayii'de 2. el 1300 kmde 2024 std pcx var ve fiyatı 175.000 tl sadece nakit ödeme olduğu için zor öderim gibi duruyor fakat diğer bir seçenek 0 2025 sh125i onda ise 87500 tl nakit kalan 125000 tl 12 ay vadesiz taksit seçeneği yapılıyor daha rahat ödeme seçeneği olduğu için sh almayı düşünüyorum sizce bekleyip pcx mi almalıyım standart...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ticari amaçla mı kullanacaksınız? yoksa şahsi kullanım için mi?

Motosikleti
CB125F
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Madem ticari amaçla kullanmayacaksınız o zaman Sym, Kymco gibi markaları da radarınıza almanızı öneririm. Scooter pazarında bu iki marka da kaliteli ürünler sunmaktadır. Fiyat ve ödeme şartları muhtemelen Honda'dan daha iyidir.

Daha üst cc bir motor alacak olsanız Honda'yı önerirdim ama 125 cc scooter sınıfında çok iyi alternatifler var.

Motosikleti
CB125F
aprilia bayim var sanacaklar yine ama 80e aprilia sr125 satıyolar
Valla Aprilia sr125'i almak için gitmem gereken yolla uğraşamıyorum bir de parça servis bakım vs. çok yorar beni o yüzden honda taraftarıyım evimin yanında direkt.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Dünde açtın aynı başlığı önermiyoruz işte illa alman için bizim onayımız mı lazım 🤔

Motosikleti
CB125F
Dünde açtın aynı başlığı önermiyoruz işte illa alman için bizim onayımız mı lazım 🤔
Başka kişilerin fikrini de öğrenmek istedim ayrıca dün dio'yu sormuştum bayii de yokmuş ve getirmiyorlarmış.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tabi ki evinin dibinde Honda servisi olması büyük bir avantaj. Ben de bu şartlar altında Honda'ya daha sıcak bakardım.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
aprilia bayim var sanacaklar yine ama 80e aprilia sr125 satıyolar
8k km'dir Sr125 kullanan arkadaşım var, fiyatıyla gerçekten rakipsiz. Ama italyan kalitesi beklemek yanlış olur. Çünkü hint üretimi. Abs'si yok, çok iyi bir lastikle gelmiyor, su soğutmalı değil (125cc'de çok önemli değil gerçi) beygiri daha düşük, aksesuar olarak daha kısıtlı. 3. kez kayış kopardı.

Sh125 bir miktar daha iyi bir motor. 16" jantı var bir kere. Ön arka Abs var, daha dengeli, daha kullanışlı.
Ama aynı paraya Sym Kymco alınabiliyor, ve daha hacimli modelleri alınabiliyorsa gider Sym Kymco alırım. Bakkaldan ekmek almıyorsun ki, evin yanında olmayıversin. Ne değiştirecek?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
8k km'dir Sr125 kullanan arkadaşım var, fiyatıyla gerçekten rakipsiz. Ama italyan kalitesi beklemek yanlış olur. Çünkü hint üretimi. Abs'si yok, çok iyi bir lastikle gelmiyor, su soğutmalı değil (125cc'de çok önemli değil gerçi) beygiri daha düşük, aksesuar olarak daha kısıtlı. 3. kez kayış kopardı.

Sh125 bir miktar daha iyi bir motor. 16" jantı var bir kere. Ön arka Abs var, daha dengeli, daha kullanışlı.
Ama aynı paraya Sym Kymco alınabiliyor, ve daha hacimli modelleri alınabiliyorsa gider Sym Kymco alırım. Bakkaldan ekmek almıyorsun ki, evin yanında olmayıversin. Ne değiştirecek?
çin malları hariç bütün scooterlar daha iyidir büyük ihtimal sr125den özellik olarak ama sh125 180bin en ucuz sym de nerdeyse 2 katına yakın fiyat farkı 80bin tlye rakip olabilecek başka motosiklet yok o yüzden aynı işi görecek bi motor için 2 3 katı paralar vermek saçma geliyo

• Beğen
Tepkiler: ACT
Ben Sh 125 aldim.Size benzer odeme kosullari ile.Sh 125 i tavsiye ederim arka abs,buyuk jant,michelin lastik(lastik deistirmekle ugrasmazsiniz),sivi sogurma bir suru ozellik var.Motor italyan uretim ve avrupada en cok satan scooter.100 km de 2,2 yakiyorum bence gayet guzel.Full face kask aliyor benimki siğiyor…1150 km oldu.Sh 125 diğer benzeri scoterla kiyaslarsaniz cok daha kaliteli oldugunu gorursunuz.Odeme kosullarida cok iyi.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Arka kampana ve abssiz degil mi onlar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu an bayii'de 2. el 1300 kmde 2024 std pcx var ve fiyatı 175.000 tl sadece nakit ödeme olduğu için zor öderim gibi duruyor fakat diğer bir seçenek 0 2025 sh125i onda ise 87500 tl nakit kalan 125000 tl 12 ay vadesiz taksit seçeneği yapılıyor daha rahat ödeme seçeneği olduğu için sh almayı düşünüyorum sizce bekleyip pcx mi almalıyım standart...
AYni paralara ve daha kolay odeme kosullari ile symde 200cc alabilirsiniz, kymcoda da daha ucuza cantali agility var. Ikinci elde de daha uygun olmalilar. Honda aldiginizda canta, cam vb masraflariniz da olacak, bunlari da hesaba katin.

Son düzenleme:
Motosikleti
CB125F
Arka kampana ve abssiz degil mi onlar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AYni paralara ve daha kolay odeme kosullari ile symde 200cc alabilirsiniz, kymcoda da daha ucuza cantali agility var. Ikinci elde de daha uygun olmalilar. Honda aldiginizda canta, cam vb masraflariniz da olacak, bunlari da hesaba katin.
A2 Ehliyete yaşım yetmiyor maalesef :D yarın bi araştıracağım pcx'in yapılmış rödajı hakkında bilgi almam lazım 1300 km çok değil ama rödajı kötü yapılmışsa bana büyük sıkıntı çıkartır.

Motosikleti
Ns200 15"

8.000 kilometrede 3 kere kayış kopartmak nedir yahu? Benim Spontini bile ilk kayışı 10.000 civarında koparttı oda kurye kullanımı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar