valla o konu hakkında bişi işitmedim ilk senden duyuyorumilnapoli' Alıntı:Arkadaşlar, duyduğum kadarıyla Lütfi Kırdar'da düzenlenen ilk fuara büyük markalar (Suzuki, Honda, Yamaha, Kawasaki, BMW, Harley, Aprilia, Piaggio vs vs) katılmayacaklarmış. Lütfi Kırdar'da düzenlenecek fuara pazara yeni giren çin menşeyli markalar katılacaklarmış. CNR'da düzenlenecek ikinci fuarsa geçen senelerde yapılan fuar gibi olacakmış hem malzeme ve aksesuarcılar katılacak hem de büyük üreticiler.
Eyong' Alıntı:İstanbul dışından gelecekler bi liste hazırlayıp bi otelle anlaşılabilir, yani illaki, 1 gece kalmak lazım günü birlik olmaz. Taksim civarında 3 yıldızlı bi otelde 50-60 ytl olur. Tabi 15-20 ytl yede var ama sabaha çıkma garantiniz yok :queen:
gurzan' Alıntı:ben büyük ihtimalle fuarda kask ve ehliyet satıyor olacağım.:bounce:
beklerim...:queen:
ehliyet satışının izmir temsilciliğini alabilirim burada ii gider hem hazır müşterilerim de var ne dersin :mrgreen:gurzan' Alıntı:ben büyük ihtimalle fuarda kask ve ehliyet satıyor olacağım.:bounce:
beklerim...:queen: